Pojdi na glavno vsebino

Pripelji srečo v službo

10. maj 2017

Vse občane tržiške občine in vse, ki so zaposleni v Tržiču, vabimo, da se pridružijo nacionalni pobudi Pripelji srečo v službo, ki spodbuja kolesarjenje na delo, s tem pa posredno osrečuje vse tiste, ki so vključeni v projekt.

Občina Tržič je aprila letos pripravila Celostno prometno strategijo, dokument s pomenljivim naslovom Zelena luč za trajnost. Poleg urejanja infrastrukture za pešce in kolesarje je naloga Občina tudi spodbujati prebivalce k zdravemu načinu življenja in spremembi potovalnih navad.

Vse občane tržiške občine in vse, ki so zaposleni v Tržiču, vabimo, da se pridružijo nacionalni pobudi Pripelji srečo v službo, ki spodbuja kolesarjenje na delo, s tem pa posredno osrečuje vse tiste, ki so vključeni v projekt. Kolesarjenje namreč požitivno vpliva na občutek sreče, s tem pa povečuje tudi delovno učinkovitost in izboljšuje odnose med sodelavci. Projekt bo trajal od 15. maja do 9. junija, v pobudi pa lahko sodelujejo kolesarske trojke in posamezniki.

Vsi, ki želite sodelovati, se lahko registrirate preko spletne strani www.pripeljisrečovslužbo.si. V sklopu pobude bodo organizatorji izvedli žrebanje. Izžrebani kolesarji bodo poleg že znanih splošnih koristi kolesarjenja, nagrajeni tudi s privlačnimi nagradami.

Nacionalno pobudo organizirata Slovenska kolesarska mreža in Urbanistični inštitut Republike Slovenije ob podpori Gospodarske zborniče Slovenije in Ministrstva za infrastrukturo. Več informacij o pobudi dobite na spletnih straneh www.pripeljisrečovslužbo.si, www.facebook.com/pripeljisrecovsluzbo, elektronskem naslovu skm@kolesarji.org ali tel. št. 031 329 586.

Vabljeni k sodelovanju.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se