Pojdi na glavno vsebino

Poziv za posredovanje predlogov za imenovanje odgovornega urednika glasila Tržičan

1. november 2017

V mesecu februarju 2018 bo štiriletni mandat trenutnemu odgovornemu uredniku potekel, zato vas vabimo, da ob upoštevanju zgoraj navedenega posredujete predloge za imenovanje odgovornega urednika glasila Občine Tržič za mandatno dobo štirih let

Št. zadeve: 032-0003/2014
Datum: 1.11.2017

POZIV ZA POSREDOVANJE PREDLOGOV ZA IMENOVANJE ODGOVORNEGA UREDNIKA GLASILA TRŽIČAN

V skladu z določbami Odloka o glasilu Občine Tržič (Uradni list RS, št. 65/97 in 1/02), ima glasilo Občine Tržič odgovornega urednika, pomočnika odgovornega urednika in člane uredništva, ki skupaj tvorijo uredniški odbor glasila. Odgovorni urednik je odgovoren za uresničevanje uredniške politike glasila v skladu s programsko zasnovo glasila. Pomočnik odgovornega urednika pomaga odgovornemu uredniku pri urejanju in pripravljanju besedil ter skupaj z uredniki oblikuje vsebino posamezne številke. Člani uredništva pa pokrivajo področja zgodovine, gospodarstva, kulture, športa, lokalne samouprave, mladinske in lokalne kronike ter razvedrila v občini Tržič.

V mesecu februarju 2018 bo štiriletni mandat trenutnemu odgovornemu uredniku potekel, zato vas vabimo, da ob upoštevanju zgoraj navedenega posredujete predloge za imenovanje odgovornega urednika glasila Občine Tržič za mandatno dobo štirih let na naslov Občina Tržič, Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, Trg svobode 18, 4290 Tržič, v zaprti ovojnici, s pripisom »Imenovanje odgovornega urednika glasila Tržičan«, najkasneje do 30.11.2017.

Predlagatelje prosimo, da predlogu obvezno priložijo pisno soglasje h kandidaturi z obrazložitvijo predloga, ki se nahaja na spletni strani Občine Tržič www.trzic.si.
Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo!

Predsednica
Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja
Andreja Potočnik, l.r.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se