Pojdi na glavno vsebino

Investicijske in poslovne priložnosti v občini Tržič

3. oktober 2017

Občina Tržič je v zadnjih letih na področju spodbujanja gospodarstva in podjetništva uspešno izvedla kar nekaj ukrepov in aktivnosti.

Z nizom srečanj na temo »Kako privabiti več investicij v občino Tržič« in »Kako še bolj prebuditi podjetništvo v občini Tržič«, na katerega smo povabili ključne deležnike iz Tržiča in Slovenije, med katerimi ste nekateri tudi vi, smo preučili ključne prednosti in identificirali številne razvojne priložnosti, ki jih Tržič ponuja. 

Prednostne naloge na tem področju so privabljanje investitorjev in pospeševanje investiranja v Tržič, aktivacija ter revitalizacija praznih poslovnih in industrijskih prostorov ter iskanje novih perspektivnih dejavnosti. Na podlagi tega in izvedenih delavnic je Občina Tržič pristopila k oblikovanju kataloga investicijskih in poslovnih priložnosti v občini Tržič. V katalogu, ki je namenjen tako domačim, kot tujim investitorjem, so predstavljene ključne primerjalne prednosti občine Tržič, poslovne priložnosti ter ključne  »brownfield« in »greenfield« investicijske priložnosti. Med drugim so predstavljeni tudi poslovno zanimivi gospodarski subjekti v občini in vrsta ugodnosti, ki jih Občina Tržič nudi potencialnim investitorjem in poslovnih subjektom. 

Za potrebe predstavitve investicijskih in poslovnih priložnostih na tujih trgih je katalog preveden tudi v angleški jezik.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se