Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

NUJNO OBVESTILO

13. marec 2020

(koronavirus) UKREPI ZARADI RAZGLASITVE EPIDEMIJE

Spoštovani,

v četrtek, 12. 3. 2020 je Vlada RS razglasila epidemijo. Kljub temu, da smo omejili gibanje po stavbi občine (dne, 12. 3. 2020) na nujne zadeve, po predhodnem dogovoru, več občanov tega ni upoštevalo. Zaradi tega je župan mag. Borut Sajovic dne, 13. 3. 2020, sprejel odredbo, s katero se komuniciranje med občani in občinsko upravo Tržič omeji na navadno pošto (Trg svobode 18, 4290 Tržič), elektronsko pošto (obcina@trzic.si) ali po telefonu (04 597 15 10).

Vstop občanom je v stavbo občine do nadaljnjega onemogočen. Odredba začne veljati s petkom, 13. 3. 2020 in velja do preklica. Namen odredbe je zaščititi zdravje občank in občanov ter zaposlenih na Občini Tržič.
Posledično tudi plačevanje v sprejemni pisarni in TPIC Tržič do nadaljnjega ne bo mogoče, zato vas prosimo, da se poslužujete plačil prek elektronskega bančništva.

Delo občinske uprave v tem trenutku poteka nemoteno. Glede na dejstvo, da se situacija spreminja iz dneva v dan, so v nadaljevanju možne tudi dodatne omejitve. O vseh spremembah, ki bodo vplivale na poslovanje občanov z občinsko upravo, vas bomo nemudoma obvestili.

Informacije lahko spremljate na:
- spletni strani Občine Tržič (https://www.trzic.si),
- uradnem Facebook profilu Občine Tržič (https://www.facebook.com/ObcinaTrzic/)
- in uradnem Twitter profilu Občine Tržič (https://twitter.com/obcinatrzic).

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.


POMEMBNE INFORMACIJE O KORONAVIRUSU IN DOGAJANJU V OBČINI TRŽIČ

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se