Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Obvestilo o plačevanju elektrike na e-polnilnici

9. marec 2020

Občina Tržič obvešča vse uporabnike električne polnilnice, ki se nahaja na parkirišču pred občinsko stavbo, da bo s 1.4.2020 storitev polnjenja plačljiva.

Polnilnica je vključena v sistem upravljanja polnilnih postaj GNE (Gremo na elektriko) gremo.naelektriko@elektro-ljubljana.si, kateri upravljavec je Elektro Ljubljana. V sistem GNE so vključene polnilne postaje različnih ponudnikov, med njimi tudi Gorenjskih elektrarn, ki upravljajo polnilnice več občin na Gorenjskem, med njimi tudi Občine Tržič.
Polnjenje je mogoče s predhodno identifikacijo uporabnika, več si preberite v Splošnih pogojih in pravilih o uporabi sistema ter ceniku:

https://www.gremonaelektriko.si/splosni-pogoji 

https://www.gremonaelektriko.si/Portals/1/Dokumenti/SPLOSNI%20POGOJI%20GREMO%20NA%20ELEKTRIKO.pdf 

Pri oblikovanju cenika nas je vodila želja še naprej vzpodbujati razvoj elektrifikacije prometa, zato bo strošek polnjenja ostal primerljiv s polnjenjem doma in temelji na času polnjenja.

Cenik storitve polnjenja ...

Na vseh polnilnicah na Gorenjskem, na katerih je storitev polnjenja plačljiva, so enotne cene. Izjema so nekatere polnilnice, kjer je polnjenje brezplačno (zemljišče v zasebni lasti, pospeševanje prodaje drugih storitev, promocijski nameni, hotelirstvo, ipd.).

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se