Pojdi na glavno vsebino

Javni poziv za oddajo vlog za sofinanciranje investicij v zimske športno-turistične objekte

2. julij 2018

Javni poziv za oddajo vlog za sofinanciranje investicij v zimske športno-turistične objekte na območju KS Lom pod Storžičem v letu 2018

Rok je pretekel!


Namen javnega poziva je dodelitev spodbud za razvoj zimske športne, rekreativne in turistične infrastrukture na območju občine Tržič. Cilji javnega poziva so: vzpostavljena zimska športno-rekreativna in turistična infrastruktura na območju KS Lom pod Storžičem, povečano število obiskovalcev in športnih udeležencev v zimskem času in obogatena turistična ponudba. ...

Vloga bo štela za pravočasno, če bo predložena ali bo prispela po pošti na naslov: Občina Tržič, Urad za gospodarstvo in družbene dejavnosti, Trg svobode 18, 4290 Tržič, do 11.07.2018 najkasneje do 12.00 ure (prejemna teorija).

Vlagatelji oddajo vloge s predpisano dokumentacijo osebno v sprejemni pisarni Občine Tržič, vsak delovni dan do roka, določenega za oddajo ponudb ali pošljejo na naslov: Občina Tržič, Urad za gospodarstvo in družbene dejavnosti, Trg svobode 18, 4290 Tržič.

Na sprednji strani ovojnice mora biti izpisano: »NE ODPIRAJ – JAVNI POZIV – INVESTICIJE V ŠPORTNE OBJEKTE V LASTI IN UPRAVLJANJU DRUŠTEV NA OBMOČJU KS LOM POD STORŽIČEM«.

Na hrbtni strani ovojnice (oz. v levem zgornjem kotu na prednji strani) morajo biti navedeni podatki o vlagatelju: ime in priimek ter naslov (če gre za fizično osebo) oz. naziv in naslov (če gre za pravno osebo).

Celotna dokumentacija tukaj ...

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se