Pojdi na glavno vsebino

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe o oddaji poslovnega prostora v najem

7. oktober 2021

Predmet oddaje v najem je poslovni prostor v kleti poslovne stavbe v izmeri 28 m2 na naslovu Glavna cesta 14, Kovor.

Na podlagi 52. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Ur. l. RS, št. 11/18 in 79/18) Krajevna skupnost Kovor, Glavna cesta 24 , 4290 Tržič, objavlja naslednjo:

Namero o sklenitvi neposredne pogodbe o oddaji poslovnega prostora v najem

1. Predmet oddaje v najem je poslovni prostor v kleti poslovne stavbe št. 457 v izmeri 28 m2, na naslovu Glavna cesta 14, Kovor.
2. Najemna pogodba se sklepa nedoločen čas.
3. Zainteresirane osebe lahko izrazijo interes za najem do vključno 27. 10. 2021 tako, da pošljejo pisno izjavo o interesu po pošti na naslov Občina Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič ali po elektronski pošti na naslov obcina@trzic.si. Pisna izjava o interesu naj vsebuje tudi ime in priimek, naslov in kontaktni podatek (elektronska pošta ali telefonska številka) zainteresirane osebe.
4. Podrobnejše informacije v zvezi s poslovnim prostorom je mogoče dobiti preko elektronske pošte na naslovu ks.kovor@gmail.com.
5. Če bo za najem poslovnega prostora zainteresiranih več oseb, se bodo z njimi opravila pogajanja o ceni in drugih pogojih pravnega posla. Za najem poslovnega prostora se zaračunava mesečna najemnina in obratovalni stroški.
6. Predsednik Krajevne skupnosti Kovor ali od njega pooblaščena oseba lahko postopek oddaje v najem ustavi do sklenitve pravnega posla.


(vsebina aktualna do: 27. 10. 2021)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se