Pojdi na glavno vsebino

Javni razpis za sofinanciranje dejavnosti starejših v 2019

8. maj 2019

Razpisna dokumentacija za javni razpis za sofinanciranje športno-rekreativnih, kulturnih in drugih aktivnosti in dejavnosti starejših občanov

Razpisna dokumentacija tukaj ...


Št. zadeve: 430-0014/2019
Datum: 26.4.2019

Na podlagi 6. člena Pravilnika o dodeljevanju sredstev iz proračuna Občine Tržič (Ur. l. RS, št. 25/2019 ) izdaja župan Občine Tržič naslednji

SKLEP o začetku postopka Javnega razpisa za sofinanciranje športno-rekreativnih, kulturnih in drugih aktivnosti in dejavnosti starejših občanov v občini Tržič v letu 2019

1. Začne se postopek Javnega razpisa za sofinanciranje športno-rekreativnih, kulturnih in drugih aktivnosti in dejavnosti starejših občanov v občini Tržič v letu 2019.

2. Sredstva za izvedbo javnega razpisa so zagotovljena z Odlokom o proračunu Občine Tržič (Ur.l.RS 13/19) na proračunski postavki »40460 –Sofinanciranje športnih aktivnosti starejših občanov« v višini 8.500,00 EUR.

3. Obdobje porabe sredstev je do 31.12.2019.

4. Za izvedbo javnega razpisa je s posebnim sklepom imenovana komisija za vodenje postopa javnega za sofinanciranje športno-rekreativnih, kulturnih in drugih aktivnosti in dejavnosti starejših občanov v občini Tržič.

5. Besedilo javnega razpisa se objavi na spletni strani Občine Tržič.

6. Razpisna dokumentacija bo po objavi dosegljiva na spletni strani Občine Tržič: www.trzic.si in na Uradu za gospodarstvo in družbene dejavnosti Občine Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič.

7. Sestavni del razpisne dokumentacije je besedilo javnega razpisa, v katerem je natančneje opredeljen predmet javnega razpisa, pogoji, ki jih morajo izpolnjevati izvajalci programov, način izbire upravičencev, merila in kriteriji za dodelitev sredstev razpisa, okvirna vrednost razpoložljivih sredstev, okvirni roki in odgovorna oseba za izvedbo postopka ter druge sestavine, potrebne za začetek in izvedbo postopka.

8. Ta sklep začne veljati z dnem izdaje.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se