Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Koledar dogodkov v občini Tržič


 • Zdravje, šport in rekreacija

  Teden odprtih vrat: Pilates

  Tržiška vila, Predilniška 14

  Vabljeni na teden odprtih vrat v Tržiško vilo na Predilniško 14. V torek, 3. oktobra se ob 18. uri lahko udeležite pilatesa s Simono Benedičič.

  Kultura, Razstave

  Predstavitev: Metoda fraktalne risbe, dr. Deja Muck

  Knjižnica dr. Toneta Pretnarja | Balos 4 | 4290 Tržič Knjižnica dr. Toneta Pretnarja | 04 592 38 83 | www.knjiznica-trzic.si | siktrz@trz.sik.si

  V torek, 3. 10. 2023 ob 19. uri , bo dr. Deja Muck predstavila metodo fraktalne slike terapevtskih metodo, povezanih z umetnostjo, ki je osnovana na spontani risbi, sestavljeni iz črt in barv.

  Metoda fraktalne risbe je ena od terapevtskih metod pomoči z umetnostjo, ki je osnovana na spontani risbi, sestavljeni iz linij in barv. Temelji na programih za razvoj možganov, terapiji z barvami ali kromoterapiji in kvantno-informacijski medicini. Namenjena je vsem, ki si želijo izboljšati kakovost življenja in kreativneje pristopati k reševanju življenjskih izzivov.

  Vljudno vabljeni!

  Zdravje, šport in rekreacija

  Teden odprtih vrat: Skrivnost ženske - tao vaje

  Tržiška vila, Predilniška 14

  Vabljeni na tao vaje, skrivnost ženske, ki jo lahko obiščete v torek, 3. oktobra v Tržiški vili na Predilniški 14. 

  Sistem temelji na krepitvi življenjske - vitalne energije, ki ji rečemo či, z uporabo enostavnih tehnik in telesne vadbe. Ob izvajanju teh tehnik in vaj energija či zakroži po akupunkturnih točkah v telesu, kar pozitivno vpliva na zdravje, vitalnost, uravnoteženje čustvovanja, kreativnost in duhovno zavest.

  Prijave in informacije na telefonski številki: 051 395 355

  Razstave

  Razstava Petra Škerla

  Galerija Paviljon NOB I Predilniška cesta 12 I 4290 Tržič Tržiški muzej I Muzejska 11, 4290 Tržič I www.trziski-muzej.si I 04 53 15 500 I trziski.muzej@guest.arnes.si I

  Peter Škerl je priznani ilustrator, ki ga že vrsto let poznamo iz otroških revij in slikanic - likovno je opremil že več kot sto knjižnih izdaj. Razstava v Paviljonu je posvečena njegovim ilustracijam v slikanicah, ki se tako ali drugače dotikajo treh kultnih mož slovenske kulture – Franceta Prešerna, Ivana Cankarja in Jožeta Plečnika, dodane pa so jim še ilustracije k ljudski pripovedi Rajski vrt, ki govori o tem, kako se je lahko toliko lepot znašlo na tako majhnem koščku zemlje, kot je naša Slovenija.

  Razstava je odprta od ponedeljka do petka od 10. do 12, ter od 16. do 18., ter ob sobotah od 10. do 12. ure.

  Razstave

  Razstava Petdeseta leta prejšnjega stoletja

  Prostori Doma Petra Uzarja I Ročevnica 58 I 4290 Tržič Društvo tržiških likovnikov l Balos 4, 4290 Tržič l trzisko.drustvo@gmail.com l 040 955 733

  V razstavnih prostorih Doma Petra Uzarja je do 31. 10. 2023 možen ogled razstave Petdeseta leta prejšnjega stoletja, članov KD tržiških likovnikov.

  Srčno vabljeni!

  Izobraževanje, predavanje, Za otroke, Zabava

  Pravljične rokodelnice

  Knjižnica dr. Toneta Pretnarja | Balos 4 | 4290 Tržič Knjižnica dr. Toneta Pretnarja | 04 592 38 83 | www.knjiznica-trzic.si | siktrz@trz.sik.si

  Vabljeni na pravljične rokodelnice, ki bodo skozi ves oktober potekale v Knjižnici dr. Toneta Pretnarja. Poskrbeli boste za veveričkino gnezdo.

  Se vidimo!

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...