Pojdi na glavno vsebino

Aktualno

 • Na Občini Tržič se dogaja

  Na Občini Tržič se dogaja >

  Sanacija po uničujoči ujmi oktobra 2018 se nadaljuje, izbran je bil izvajalec za projektiranje 2. faze. Mesec februar je med drugim namenjen tudi pregledu dela gasilcev, še enkrat iskrena hvala za delo, ki ga opravljate. Sanacija deponije v Kovorju bo letos zaključena. V Tržiču cenimo delo veteranskih organizacij, ki združujejo in povezujejo, na javnem razpisu njihovemu delu namenjamo 4.000 evrov. Občina Tržič še naprej spodbuja razvoj kmetijstva in podeželja, v začetku meseca marca napovedujemo objavo javnega razpisa.

 • Na Občini Tržič se dogaja

  Na Občini Tržič se dogaja >

  Občina Tržič je v zaključni fazi priprave na izvedbo projekta Prostofer. Na Sosvetu starejših so dorekli še zadnja odprta vprašanja, projekt posebnega prostovoljskega prevoza za starejše pa bo zaživel v mesecu marcu. Urejanje območja BPT se nadaljuje, odločitev o izbiri dveh ponudnikov je pravnomočna. Na Javnem naročilu projektiranja Izobraževalnega in športnega središča v Križah smo prejeli štiri ponudbe, medtem ko smo na Javnem razpisu za sofinanciranje športnih programov za leto 2020 prejeli 21 vlog. Na minulem 31. Sejmu turizma, kampinga in karavaninga Alpe Adria smo v sklopu zgodovinskih mest poskrbeli za promocija tržiškega turizma.

 • Na Občini Tržič se dogaja

  Na Občini Tržič se dogaja >

  Za nami je močan požar v naselju Hudo, škoda je ogromna, ki pa bi bila lahko še mnogo hujša, če intervencija ne bi bila pravočasna. Preverite, kako lahko pomagate prizadeti družini. Na Občini Tržič smo gostili predstavnike vodstva Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, gorenjski župani pa so se sestali s predstavniki ZVKDS. V Tržiču bo potekalo gorskokolesarsko tekmovanje ekip v eni najstarejših serij v enduru na svetu.

 • V požaru izgubili dom - pomagajmo družini Aljančič

  V požaru izgubili dom - pomagajmo družini Aljančič >

  Včeraj dopoldne (sreda, 29. 1. 2020) je v naselju Hudo zagorelo v gospodarskem poslopju. Požar je uničil tudi stanovanjsko hišo družine Aljančič. Na Rdečem križi Tržič je odprt račun za pomoč družini.

 • Na Občini Tržič se dogaja

  Na Občini Tržič se dogaja >

  Pred nami je nadaljevanje sanacije po ujmi, s strani države pričakujemo dodaten milijon evrov. Preverite, o čem so na seji Občinskega sveta Občine Tržič razpravljali in odločali svetniki in svetnice. V Vrtcu Tržič so podpisali EKOLISTINO. Poglejte si, kakšni so letni načrti in skladnost Občine Tržič s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) v letu 2020. Pred nami je "zeleni" sestanek deležnikov v tržiškem turističnem gospodarstvu.

 • Na Občini Tržič se dogaja

  Na Občini Tržič se dogaja >

  Gorska reševalna služba Tržič je dobila nove prostore, ki jih bo država do konca leta obnovila. Preverite, kako je urejeno plačljivo parkiranje na Ljubelju in nad Gorenjsko plažo. Obeta se ureditev pogorišča stare stražnice v Medvodju. Izplačana so bila sredstva kot pomoč pri odpravi škode na kmetijskih zemljiščih po ujmi v letu 2018.

 • Obiskovalci zadovoljni s celostno izkušnjo v destinaciji, domačini podpirajo razvoj turizma

  Obiskovalci zadovoljni s celostno izkušnjo v destinaciji, domačini podpirajo razvoj turizma  >

  Obiskovalci zadovoljni s celostno izkušnjo v destinaciji, domačini podpirajo razvoj turizma na Tržiškem, a želijo biti še bolj vključeni v načrtovanje in razvoj

 • Sklep o določitvi vrednosti točke po Odloku o občinskih taksah v Občini Tržič za leto 2020

  Sklep o določitvi vrednosti točke po Odloku o občinskih taksah v Občini Tržič za leto 2020 >

  Vrednost točke za odmero občinske takse na območju občine Tržič za leto 2020 znaša 0,053016 €.

 • Energetska obnova Vrtca Deteljica Tržič

  Energetska obnova Vrtca Deteljica Tržič >

  Občina Tržič je v okviru operacije »Celovita energetska obnova objektov v lasti Občine Bohinj in Občine Tržič« uspešno zaključila z deli delne energetske prenove Vrtca Deteljica, ki obsegajo menjavo stavbnega pohištva (okna, vrata), prenovo električnih inštalacij in posodobitev ogrevalnega sistema z uporabo toplotne črpalke z ostalimi pripadajočimi deli.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se