Pojdi na glavno vsebino

Aktualno

 • Spisek prostovoljcev za oskrbo na domu

  Spisek prostovoljcev za oskrbo na domu >

  Odgovorna oseba za koordinacijo Dušan Bodlaj

 • Občina Tržič bo pomagala gospodarstvu

  Občina Tržič bo pomagala gospodarstvu  >

  Slovenijo, s tem pa tudi Tržič, je epidemija gospodarsko zelo prizadela. Vse posledice bodo vidne in občutene šele, ko to krizo prebrodimo. Občina Tržič že danes razmišlja za naprej, zato snujemo ukrepe, ki bodo dopolnjevali tiste, sprejete na državni ravni.

 • KORONAVIRUS – Štab Civilne zaščite Občine Tržič poziva k strpnosti

  KORONAVIRUS – Štab Civilne zaščite Občine Tržič poziva k strpnosti >

  Štab Civilne zaščite Občine Tržič je včeraj popoldne s strani države prejel del zaščitne opreme. Obveščamo vas tudi o novih izvedenih aktivnostih Občine Tržič in Štaba civilne zaščite Občine Tržič za zajezitev epidemije koronavirusa COVID-2019 do danes, petka, 27. 3. 2020, do 11. ure.

 • V Domu Petra Uzarja Tržič starostniki preko Skypa komunicirajo z domačimi

  V Domu Petra Uzarja Tržič starostniki preko Skypa komunicirajo z domačimi >

  Tržiški starostniki v Domu Petra Uzarja preko Skypa komunicirajo z domačimi. Pri Župnijski karitas Križe so dobro pripravljeni na oskrbo krajanov s hrano in zdravili. Obveščamo vas tudi o novih izvedenih aktivnostih Občine Tržič in Štaba civilne zaščite Občine Tržič za zajezitev epidemije koronavirusa COVID-2019 do danes, četrtka, 26. 3. 2020, do 11. ure.

 • KORONAVIRUS – Tržnica v Tržiču obratuje, zbirni center v Kovorju zaprt

  KORONAVIRUS – Tržnica v Tržiču obratuje, zbirni center v Kovorju zaprt >

  Komunala Tržič v času epidemije koronavirusa ne bo izvajala brezplačnega kosovnega odvoza odpadkov in zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev. Obveščamo vas tudi o novih izvedenih aktivnostih Občine Tržič in Štaba civilne zaščite Občine Tržič za zajezitev epidemije koronavirusa COVID-2019 do danes, srede, 25. 3. 2020, do 11. ure.

 • Sporočilo iz CSD

  Sporočilo iz CSD >

  Enota Tržič

 • <b style=Ukrepi za zajezitev koronavirusa in aktualno dogajanje v občini Tržič " title="Ukrepi za zajezitev koronavirusa in aktualno dogajanje v občini Tržič " />

  Ukrepi za zajezitev koronavirusa in aktualno dogajanje v občini Tržič  >

  Tržiška enota Centra za socialno delo Gorenjska obvešča, da lahko v primeru materialne stiske, ki je posledica ukrepov za zajezitev širjenja epidemije, stranke vložijo vlogo za denarno socialno pomoč, kritje zdravstvenega zavarovanja in/ali izredno denarno socialno pomoč. Z današnjim dnem se začasno zapirajo vrata poslovalnice Gorenjske banke v Bistrici pri Tržiču. Obveščamo vas tudi o novih izvedenih aktivnostih Občine Tržič in Štaba civilne zaščite Občine Tržič za zajezitev epidemije koronavirusa COVID-2019 do danes, torka, 24. 3. 2020, do 11. ure.

 • JAVNI POZIV ŽUPANA OBČINE TRŽIČ – NUJNO VARSTVO NA DOMU

  JAVNI POZIV ŽUPANA OBČINE TRŽIČ – NUJNO VARSTVO NA DOMU >

  VSEM JAVNOSTIM

 • Zaprosilo - trgovine

  Zaprosilo - trgovine >

  Štab civilne zaščite Tržič naproša in obvešča vse odprte trgovine v občini, naj skladno z zakonodajo poskrbijo za svoje zaposlene, prav tako za obiskovalce.

 • Prestavitev začetka projekta Prostofer

  Prestavitev začetka projekta Prostofer >

  Prostofer

 • Zaprtje igrišč

  Zaprtje igrišč >

  Zaprtje igrišč velja do preklica.

 • Obvestilo za javnost

  Obvestilo za javnost >

  POZIV K DOSLEDNEMU UPOŠTEVANJU NAVODIL DRŽAVE ZA ZAJEZITEV KORONAVIRUSA

 • NUJNO OBVESTILO

  NUJNO OBVESTILO  >

  UKREPI ZARADI RAZGLASITVE EPIDEMIJE

 • NUJNO OBVESTILO

  NUJNO OBVESTILO  >

  V povezavi z aktualnim dogajanjem okrog novega koronavirusa SARS-CoV-2 in priporočili s strani Republike Slovenije, vas obveščamo, da je do preklica na Občini Tržič mogoče osebno urejati le nujne zadeve, z obveznim predhodno dogovorjenim terminom z uslužbencem, ki ga potrebujete.

 • OBVESTILO ŠT. 2 OB DOGODKU Gregorjevo - Vuč u vodo

  OBVESTILO ŠT. 2 OB DOGODKU Gregorjevo - Vuč u vodo >

  V povezavi z aktualnim dogajanjem okrog novega koronavirusa SARS-CoV-2 ...

 • Aktualne informacije v zvezi z novim koronavirusom

  Aktualne informacije v zvezi z novim koronavirusom >

  Obvestilo občinam

 • OBVESTILO OB DOGODKU Gregorjevo - Vuč u vodo

  OBVESTILO OB DOGODKU Gregorjevo - Vuč u vodo >

  V povezavi z aktualnim dogajanjem okrog novega koronavirusa SARS-CoV-2 ...

 • Cenik turističnih vodenj 2020

  Cenik turističnih vodenj 2020 >

  Za naročene in razpisane oglede na ravni turističnega območja občine Tržič

 • Obvestilo o plačevanju elektrike na e-polnilnici

  Obvestilo o plačevanju elektrike na e-polnilnici >

  Občina Tržič obvešča vse uporabnike električne polnilnice, ki se nahaja na parkirišču pred občinsko stavbo, da bo s 1.4.2020 storitev polnjenja plačljiva.

 • Koncert AN FLET'N VEČER v Tržiču - prestavljen na nov termin

  Koncert AN FLET'N VEČER v Tržiču - prestavljen na nov termin >

  Ukrep države ob pojavu korona virusa ...

 • Prijavi okvaro - JAVNA RAZSVETLJAVA

  Prijavi okvaro - JAVNA RAZSVETLJAVA >

  Z uporabo nove aplikacije »JAVNA RAZSVETLJAVA« je mogoče hitro in transparentno spremljanje okvar na javni razsvetljavi tako s strani občanov, vzdrževalca in Občine

 • Kje so problemi parkiranja v Tržiču?

  Kje so problemi parkiranja v Tržiču? >

  Pridite v torek, 10.3.2020 ob 17h v dvorano kavarne Platz Trg svobode 18, 4290 Tržič

 • Zavetišče za zapuščene živali

  Zavetišče za zapuščene živali  >

  Javno službo zagotavljanja zavetišča za zapuščene živali na območju občine Tržič odslej izvaja Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana

 • Vuč u vodo je šega, ki je v preteklosti živela med tržiškimi čevljarji

  Vuč u vodo je šega, ki je v preteklosti živela med tržiškimi čevljarji >

  V Tržiču se že veselimo predvečera sv. Gregorja, ko bodo po Tržiški Bistici zaplavali gregorčki, raznobarvne hišice različnih oblik in spomnile na večstoletno tržiško šego, ki je v preteklosti živela med domačimi čevljarji. Praznovanje gregorjevega sodi med najpomembnejše tržiške turistične prireditve, kjer se dediščina prepleta s sodobnostjo. V osnovnih šolah, vrtcih in zavodih izdelujejo gregorčke, ki bodo po vodi zaplavali 11. marca. Dogodek pripravlja Občina Tržič, ob njej sta glavna nosilca Osnovna šola Tržič in Tržiški muzej.

 • OPPN za EUP ROČ 08 Ročevnica-Na jasi III

  OPPN za EUP ROČ 08 Ročevnica-Na jasi III >

  Zasebni pobudnik namerava na jugovzhodni strani obstoječega naselja Ročevnica, znotraj pravkar razširjenih površin za gradnjo (vključeno v 3. – zadnje spremembe in dopolnitve OPN Občine Tržič) postaviti nekaj individualnih prostostoječih stanovanjskih objektov.

 • Na Občini Tržič se dogaja

  Na Občini Tržič se dogaja >

  Sanacija po uničujoči ujmi oktobra 2018 se nadaljuje, izbran je bil izvajalec za projektiranje 2. faze. Mesec februar je med drugim namenjen tudi pregledu dela gasilcev, še enkrat iskrena hvala za delo, ki ga opravljate. Sanacija deponije v Kovorju bo letos zaključena. V Tržiču cenimo delo veteranskih organizacij, ki združujejo in povezujejo, na javnem razpisu njihovemu delu namenjamo 4.000 evrov. Občina Tržič še naprej spodbuja razvoj kmetijstva in podeželja, v začetku meseca marca napovedujemo objavo javnega razpisa.

 • Na Občini Tržič se dogaja

  Na Občini Tržič se dogaja >

  Občina Tržič je v zaključni fazi priprave na izvedbo projekta Prostofer. Na Sosvetu starejših so dorekli še zadnja odprta vprašanja, projekt posebnega prostovoljskega prevoza za starejše pa bo zaživel v mesecu marcu. Urejanje območja BPT se nadaljuje, odločitev o izbiri dveh ponudnikov je pravnomočna. Na Javnem naročilu projektiranja Izobraževalnega in športnega središča v Križah smo prejeli štiri ponudbe, medtem ko smo na Javnem razpisu za sofinanciranje športnih programov za leto 2020 prejeli 21 vlog. Na minulem 31. Sejmu turizma, kampinga in karavaninga Alpe Adria smo v sklopu zgodovinskih mest poskrbeli za promocija tržiškega turizma.

 • Na Občini Tržič se dogaja

  Na Občini Tržič se dogaja >

  Za nami je močan požar v naselju Hudo, škoda je ogromna, ki pa bi bila lahko še mnogo hujša, če intervencija ne bi bila pravočasna. Preverite, kako lahko pomagate prizadeti družini. Na Občini Tržič smo gostili predstavnike vodstva Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, gorenjski župani pa so se sestali s predstavniki ZVKDS. V Tržiču bo potekalo gorskokolesarsko tekmovanje ekip v eni najstarejših serij v enduru na svetu.

 • V požaru izgubili dom - pomagajmo družini Aljančič

  V požaru izgubili dom - pomagajmo družini Aljančič >

  Včeraj dopoldne (sreda, 29. 1. 2020) je v naselju Hudo zagorelo v gospodarskem poslopju. Požar je uničil tudi stanovanjsko hišo družine Aljančič. Na Rdečem križi Tržič je odprt račun za pomoč družini.

 • Na Občini Tržič se dogaja

  Na Občini Tržič se dogaja >

  Pred nami je nadaljevanje sanacije po ujmi, s strani države pričakujemo dodaten milijon evrov. Preverite, o čem so na seji Občinskega sveta Občine Tržič razpravljali in odločali svetniki in svetnice. V Vrtcu Tržič so podpisali EKOLISTINO. Poglejte si, kakšni so letni načrti in skladnost Občine Tržič s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) v letu 2020. Pred nami je "zeleni" sestanek deležnikov v tržiškem turističnem gospodarstvu.

 • Na Občini Tržič se dogaja

  Na Občini Tržič se dogaja >

  Gorska reševalna služba Tržič je dobila nove prostore, ki jih bo država do konca leta obnovila. Preverite, kako je urejeno plačljivo parkiranje na Ljubelju in nad Gorenjsko plažo. Obeta se ureditev pogorišča stare stražnice v Medvodju. Izplačana so bila sredstva kot pomoč pri odpravi škode na kmetijskih zemljiščih po ujmi v letu 2018.

 • Obiskovalci zadovoljni s celostno izkušnjo v destinaciji, domačini podpirajo razvoj turizma

  Obiskovalci zadovoljni s celostno izkušnjo v destinaciji, domačini podpirajo razvoj turizma  >

  Obiskovalci zadovoljni s celostno izkušnjo v destinaciji, domačini podpirajo razvoj turizma na Tržiškem, a želijo biti še bolj vključeni v načrtovanje in razvoj

 • Sklep o določitvi vrednosti točke po Odloku o občinskih taksah v Občini Tržič za leto 2020

  Sklep o določitvi vrednosti točke po Odloku o občinskih taksah v Občini Tržič za leto 2020 >

  Vrednost točke za odmero občinske takse na območju občine Tržič za leto 2020 znaša 0,053016 €.

 • Energetska obnova Vrtca Deteljica Tržič

  Energetska obnova Vrtca Deteljica Tržič >

  Občina Tržič je v okviru operacije »Celovita energetska obnova objektov v lasti Občine Bohinj in Občine Tržič« uspešno zaključila z deli delne energetske prenove Vrtca Deteljica, ki obsegajo menjavo stavbnega pohištva (okna, vrata), prenovo električnih inštalacij in posodobitev ogrevalnega sistema z uporabo toplotne črpalke z ostalimi pripadajočimi deli.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se