Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Asfaltiranje Loka

8. julij 2022

Obvestilo o asfaltiranju vozišč

Naslednji teden, med 11. in 15. julijem 2022, se bo v sklopu operacije Odvajanje in čiščenje odpadne vode v porečju zgornje Save – občina Tržič (DRR2) asfaltiralo vozišče na Loki, in sicer na odseku 12 in na odseku 13, kjer asfalt še ni položen. V petek je predvideno asfaltiranje prvega dela odseka 5 - Kovor.

Predviden potek del je naslednji:

ponedeljek, 11.  7. 2022, – polaganje nosilne plasti asfalta po glavni ulici  (od podvoza do okvirno avtomehanike Šivic) ter v ulici Loka 65 – 78 (delno),

torek in sreda 12. in 13.  7. 2022 – polaganje nosilne plasti asfalta po glavni ulici  (južneje od avtomehanike Šivic), nadaljevanje v ulici Loka 65 – 78,  v ulici Loka 2 (a, b, c) ter polaganje obrabne plasti v ulici Loka 79 – 91,

četrtek, 14. 7. 2022 – polaganje obrabne plasti asfalta na preostalem delu Loke.

petek, 15. 7. 2022 - polaganje nosilne plasti asfalta v prvem delu Kovorja.

Glede na potek del in druge dejavnike se časovnica lahko spremeni.

Dela bodo potekala pod pomično popolno zaporo. Prosimo, da vozila pravočasno umaknete z območja del. Popolna zapora bo zaradi visokih temperatur za osebna vozila vsaj še 12 ur po zaključenem asfaltiranju obrabne plasti, da se asfalt primerno strdi. Prosimo za dosledno upoštevanje le-te.  Po preteku tega časa bo  promet sproščen na celotnem območju asfaltiranja. Pod delno zaporo se bo nadaljevalo z zaključevalnimi deli (bankine…).

Odvoz odpadkov bo predvidoma potekal v torek in/ali sredo (tudi mešani komunalni odpadki, namesto prejšnjega tedna). Za podrobna obvestila in navodila, prosim, spremljajte spletno stran Komunale Tržič.

V primeru dežja se bo izvedba zamaknila v naslednje dni.

Hvala vsem za razumevanje in strpnost.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...