Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Asfaltiranje Snakovške ceste

14. junij 2022

V sklopu projekta »Odvajanje in čiščenje odpadne vode v porečju zgornje Save - Občina Tržič (DRR2)« bo zaradi asfaltiranja pločnikov in uvozov ter asfaltiranja cestišča z obrabno plastjo asfalta potrebna popolna državne ceste R2 410 Križe - Senično – Golnik na odseku Snakovška cesta.

Popolna zapora je s strani DRSI odobrena med 15. 6. od 7. ure do 18. 6. 2022 do 20. ure.

Obvoz bo voden na relaciji Križe – Zadraga – Naklo – Mlaka – Golnik – Senično in obratno. Ker se dela opravljajo na državni cesti, so tudi obvozi določeni skladno z državnimi normativi. Gozdne ceste in zasebne poti ne morejo biti določene za uradne obvozne poti.

V sredo, 15. 6. 2022 se bo asfaltiralo pločnik in uvoze. Jutranji šolski avtobus bo vozil preko gradbišča, popoldanski šolski avtobus in redna avtobusna linija pa po obvozu. Za šoloobvezne otroke  in ostale pešce bo omogočen prehod z usmerjanjem oseb na gradbišču. Lokalni promet do stanovanjskih objektov bo ta dan omogočen zjutraj do 8. ure, tekom dne pa odvisno od lokacije del.

Z obrabno plastjo asfalta se bo vozišče asfaltiralo brezstično, v četrtek, 16. 6. 2022. Ta dan bo popolna zapora za ves promet, od okvirno 6. ure zjutraj, do 7. ure naslednjega dne, zato dovozi k objektom, razen za intervencijo, ne bodo možni. Jutranji šolski avtobus bo ustavil pred zaporo, šolarji bodo nadaljevali pot peš, po pločniku. Popoldanski šolski avtobus in redna avtobusna linija bosta vozila po obvozu. Glede odvoza odpadkov prosimo, sledite objavam Komunale Tržič.

V petek in v soboto, 17. in 18. 6. 2022 se bo zaključevalo z deli, jutranji šolski avtobus bo v petek  vozil preko gradbišča, popoldanski šolski avtobus v petek  in redna avtobusna linija pa po obvozu. Lokalni promet do stanovanjskih objektov bo ta dva dneva predvidoma možen.

V naslednjem tednu je pod delno zaporo predvideno zarisovanje prometne signalizacije (črte na vozišču), potem se bo promet sprostil v obe smeri.

V primeru dežja se bo izvedba zamaknila v naslednje dni.

Hvala za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...