Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Dan športa na Gorenjski plaži

6. junij 2023

Občina Tržič v sodelovanju s Športno zvezo Tržič in vsemi tremi tržiškimi osnovnimi šolami organizira DAN ŠPORTA, ki nosi tako kot nekatere ostale poletne tržiške prireditve, mikaven podnaslov – Utrip poletja.

Petek, 16. junija bo zagotovo pester dan na Gorenjski plaži, ki se bo za zadnjo triado (od 7. do 9. razreda) osnovnošolcev pričel ob 14. uri.        

Na bazenskem kompleksu Gorenjska plaža bodo potekale različne aktivnosti za otroke, med drugim se bodo zabavali na napihljivem nogometnem pikadu, skakalni blazini, zorbingu, tekmovanju v supanju na vodi, spretnostnem poligonu in seveda v bazenu samem. Da bo druženje imelo tudi poučno noto, bo mladostnikom prikazano reševanje iz vode, ter predstavljena pravila obnašanja na bazenu.

Za pomoč pri organizaciji dogodka se zahvaljujemo tudi Restavraciji Firbc' okn in Komunali Tržič.  V času aktivnosti, bodo na bazenu prisotni samo otroci. Bazenski kompleks bo zaprt za ostalo javnost.

Isti dan ob 21. uri pa ste seveda vsi vabljeni na tradicionalni koncert ob odprtju kopalne sezone na Gorenjski plaži. Tokrat bo poletje utripalo v ritmih najbolj vroče slovenske glasbene skupine Joker Out!

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...