Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Na Občini Tržič se dogaja

11. februar 2019

Priprave na novo turistično sezono in snemanje promocijskega filma o zimskih doživetjih

V občini Tržič želimo še izboljšati izkušnjo turistk in turistov, ki obiščejo naš kraj. V želji po nenehnem razvoju bo v tem tednu potekala izmenjava mnenj sooblikovalcev politike turizma v naši občini. Z veseljem lahko povemo, da pri nas poteka snemanje promocijskega filma o zimskem utripu v filipinsko-belgijsko-slovenski koprodukciji. Ne spreglejte pa tudi številnih zanimivih dogodkov, ki so pred vami v pravkar začetem tednu. 

Na območju občine Tržič poteka snemanje filma v filipinsko-belgijsko-slovenski koprodukciji. Gre za snemanje promocijskega filma Slovenske turistične organizacije, ki želi ujeti utrip zimskih doživetij v občini Tržič za potrebe promocije turistične destinacije.

Danes je še mogoče oddati predloge za komisiji Občinskega sveta Občine Tržič

Danes, 11. februarja 2019, se izteče rok za oddajo predlogov Komisiji za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja (KMVVI) v Komisijo za proračun in zaključni račun ter v Statutarno pravno komisijo. Vsi zainteresirani lahko Komisiji za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja posredujete svoje predloge za imenovanje članov v navedeni komisiji na naslov: »OBČINA TRŽIČ, KOMISIJA ZA MANDATNA VPRAŠANJA, VOLITVE IN IMENOVANJA, Trg svobode 18, 4290 TRŽIČ«, v zaprti ovojnici, s pripisom »Imenovanje članov v Komisijo za proračun in zaključni račun – ne odpiraj«  oz. »Imenovanje članov v Statutarno pravno komisijo – ne odpiraj«.

Priprave na novo turistično sezono

V pripravah na novo turistično sezono sodelavci Občine Tržič za razvoj in promocijo turizma v sodelovanju z agencijo Nea Culpa organizirajo delavnico, na kateri bodo delili medsebojne izkušnje preteklega turističnega leta in si skupaj zastavili še ambicioznejše cilje za tekoče leto 2019. Delavnica bo potekala v četrtek, 14. februarja 2019, od 17. do 20. ure v Pollakovem salonu Tržiškega muzeja.

Vse zainteresirane, ki bi se želeli seznaniti z novostmi v Tržiškem muzeju, pa ob 16. uri vljudno vabimo na voden ogled muzejskih zbirk.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...