Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Občina Tržič povečuje sredstva za socialne, zdravstvene in humanitarne programe

5. maj 2020

Občina Tržič je na spletni strani www.trzic.si objavila Javni razpis za sofinanciranje redne dejavnosti in socialnih, zdravstvenih in humanitarnih programov humanitarnih in invalidskih društev v občini Tržič v letu 2020. Vrednost razpisa znaša 12.450 evrov.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje redne dejavnosti in socialnih, zdravstvenih in humanitarnih programov humanitarnih in invalidskih društev v občini Tržič za leto 2020.

Na razpis se lahko prijavijo nevladna, neprofitna humanitarna in invalidska društva ali organizacije za opravljanje humanitarne dejavnosti ter župnijske karitas z območja občine Tržič, ki izpolnjujejo naslednje pogoje: imajo sedež na območju občine Tržič ali enoto s sedežem na območju občine Tržič, imajo sedež izven območja Tržič, vendar vključujejo v svoj program tudi uporabnike z območja občine Tržič, pripravljajo program s področja socialne, zdravstvene ali humanitarne dejavnosti, program izvajajo na območju ali za območje občine Tržič, imajo zagotovljene prostorske, kadrovske, materialne in organizacijske možnosti za delovanje in izvajanje programa, imajo izdelano finančno konstrukcijo, v kateri so predvideni prihodki in odhodki za delovanje in izvedbo programa, imajo urejeno evidenco o članstvu, za isti program/projekt ne kandidirajo na drugem javnem razpisu Občine Tržič oz. zanj ne prejmejo sredstva iz drugih postavk občinskega proračuna za leto 2020 in imajo do Občine Tržič poravnane vse obveznosti.

Okvirna višina razpoložljivih sredstev za izvedbo javnega razpisa je 12.450 evrov, razpis pa bo odprt do 4. junija 2020, do 15. ure.

Ponudniki razpisno dokumentacijo lahko v času uradnih ur dvignejo na Uradu za gospodarstvo in družbene dejavnosti Občine Tržič, Trg svobode 18-Tržič pri Aneti Lavtar ali si jo pridobijo na spletni strani Občine Tržič

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...