Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Po obnovljeni cesti do novega otroškega igrišča v Lešah

16. oktober 2018

Občina Tržič in Krajevna skupnost Leše bosta danes, v torek, 16. oktobra 2018, ob 17. uri namenu predali novo otroško igrišče v Lešah.

Krajevna skupnost Leše je ena od trinajstih krajevnih skupnosti v Občini Tržič, v kateri je v tem mesecu veliko razlogov za veselje. Pred dnevi sta župana občin Tržič in Radovljica ter predstavniki KS Leše in KS Brezje prerezali trak na cestnem odseku Leše-Peračica na občinski meji med sosednjima občinama, danes popoldne pa se bodo novega otroškega igrišča razveselili najmlajši krajani Leš in okolice.

»Za izgradnjo novega otroškega igrišča v Lešah se zahvaljujemo Zavarovalnici Triglav za sredstva in razumevanje, iskrena zahvala za prizadevanje pa velja tudi KS Leše in veliki skupini otrok, ki jim je to igrišče ob obnovljeni stavbi osnovne šole, kot drugi dom. Da pa se v Leše lažje pripeljemo, smo nedavno poskrbeli z izjemno uspešnim med sosedskim projektom. Povezali smo dve občini - Tržič in Radovljica, dve krajevni skupnosti - Leše in Brezje ter vzpostavili avtomobilsko, kolesarsko in pešpot,« je zadovoljen župan Občine Tržič mag. Borut Sajovic in dodaja, da so z novo cesto izboljšani tudi pogoji tako za obdelavo gozdov kot kmetijskih zemljišč.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...