Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Poziv tržiškim rokodelcem in obrtnikom k sodelovanju na prireditvi Šuštarska nedelja

7. maj 2024

Občina Tržič 1. septembra 2024 organizira tradicionalno Šuštarsko nedeljo. Obiskovalci bodo spoznavali čevljarsko, usnjarsko in drugo obrtno ter rokodelsko dediščino. Poleg bogatega etnološkega kulturnega programa, želimo vključiti tržiške obrtnike in rokodelce.

Na angelsko nedeljo, prvo nedeljo v septembru, tržiške ulice oživijo in v mesto pod Karavankami privabijo veliko obiskovalcev.

Dogodki, kot je Šuštarska nedelja, so dobra poslovna priložnost za predstavitev podjetij, obrtnikov, rokodelcev, ponudnikov kulinaričnih dobrot in drugih. Tudi letos vabimo vse ponudnike obrti in vse lokalne gostince, da se nam s svojimi izdelki in storitvami pridružite, da tako nadaljujemo s tradicijo našega prelepega Tržiča. 

Prireditev želimo tudi letos nadaljevati kvalitetno in dobrodošli ste vsi, ki ste se prireditve že udeležili in vsi, ki z nami še niste sodelovali. Informacije o sodelovanju lahko najdete v pogojih o sodelovanju, prosimo, da si le-te natančno preberete in upoštevate. Zaradi zagotavljanja lokalnosti same prireditve bodo prednost pri predstavitvi imeli tržiški rokodelci, obrtniki in gostinci.

Na prireditvi lahko sodelujete s prodajnim programom ali pa se odločite za sodelovanje  promocijske narave. Cena stojnice glede na dejavnost variira. Cenik za sodelovanje na Šuštarski nedelji 2024, vam je dostopen na tej povezavi.

Zainteresirane prosimo, da se nam s svojimi veščinami, ustvarjalnostjo in produkti pridružijo preko priloženih prijavnic:

Rok za prijavo je 29.7.2024.

Prijavnico lahko oddate na več načinov, preko elektronskega naslova anja.kodele@trzic.si, preko navadne pošte (Služba za turizem Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič) ali pa jo fizično prinesete v pisarno Službe za turizem Tržič, ki se nahaja v Atriju Občine Tržič.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo tudi na telefonski številki 04 5971 536.

Veseli bomo, če boste z nami sooblikovali eno in edi(nstve)no Šuštarsko nedeljo.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...