Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Srčni Bohinjci zbirali denar za Športno društvo Jelendol

19. december 2018

Da prizadeti v oktobrskih poplavah v občini Tržič niso ostali sami, dokazujejo številne dobrodelne akcije, koncerti, denarna pomoč. Srca za Tržičane so odprli tudi Bohinjci.

Srčni Bohinjci so na tradicionalnem dobrodelnem Miklavževem koncertu, ki je tudi letos navdušil polno dvorano Kulturnega doma J. Ažmana,  zbrali 1.166 evrov. Zbrana sredstva so namenili Športnemu društvu Jelendol, ki jim je ujma poškodovala prostore in igrišče.

»Na koncertu je, s podporo Občine Bohinj, KD Bohinj in posameznikov, nastopila vrsta mladih glasbenikov iz Bohinja, Baletni sončki in članice Plesalnice Bohinj, tretjeuvrščena s Svetovnega prvenstva na Poljskem v Hip-hopu Lara Letnikoska, trobilci Godbe Bohinj, Triglavske Rož'ce in Ženski pevski zbor KD Bohinj, citrar Dejan Praprotnik, kitarist Nejc Pirc, polfinalist Slovenija ima talent – domačin Matic Cesar. Za popolno navdušenje pa sta poskrbela člana žonglerske skupine Čupakabra. Sproščena prireditev z dve urnim programom nikogar ni pustila hladnega, kar je pokazal tudi izkupiček, ki znaša 1.166 evrov,« je po koncertu povedal Jure Sodja, predsednik Kulturnega društva Bohinj, ki je tudi podal pobudo za pomoč Tržičanom.   

Slika: Dobrodelni Bohinj 1 (foto: Andraž Sodja)

Slika: Dobrodelni Bohinj 2 (foto: Andraž Sodja)

Slika: Dobrodelni Bohinj 3 (foto: Andraž Sodja)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...