Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

V občini Tržič se dogaja

22. december 2021

Praznične poti v mestnem jedru Tržiča. Dnevi cepljenja proti COVID-19 še danes in jutri po krajevnih skupnostih. Naj bo zdravo in srečno leto, v katerega vstopamo.

Zaživele praznične poti v osrčju Karavank

Lepo se je v tem času sprehoditi po zasneženem starem mestnem jedru Tržiča in odkrivati na sveže okrašen košček raja v srcu Karavank, ki bo male in velike junake ponesel v čaroben praznični čas. »Poti okrasitve so lepo označene in vodijo do največjih atrakcij, kot sta Tržiški muzej, skulptura zmaja z jajcem in Kurnikova hiša. Radostna glasba, ki se vsak dan od 16.30 do 21. ure razlega po ulicah, prijetne trgovinice in kavarne pa bodo ustvarile pravo zimsko pravljico,« pravi Gašper Golmajer iz TPIC Tržič.

Praznična pot v starem mestnem jedru Tržiča je na ogled do 9. januarja 2022. Koncept dogajanja, zaradi ukrepov povezanih s Covid 19, sloni na samostojnem raziskovanju obiskovalca.

Dnevi cepljenja proti COVID-19 še danes in jutri

Tudi v občini Tržič podpiramo dneve cepljenja proti COVID-19. Cepljenje brez predhodne najave bo s cepivom Pfizer danes potekalo v Podljubelju, na Ravnah in v Bistrici, jutri, v četrtek, 23. decembra pa v Sebenjah, v Križah in v Seničnem. V Zdravstveni dom Tržič lahko občani pridejo na cepljenje od 8. do 20. ure, na Kliniko Golnik pa 24 ur/dan.

Srečno in zdravo novo leto vam želimo

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...