Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

V Tržiču so za kakovostno bivanje urejene tudi športne in rekreativne površine

17. maj 2018

(Sporočilo za javnost)

Tako kot gospodarstvo in komunalna infrastruktura, so za kakovostno bivanje občank in občanov potrebne tudi urejene športne in rekreativne površine. Župan Občine Tržič mag. Borut Sajovic je z izvajalci del podpisal pogodbi za obnovo tartana v Športnem parku Križe in preplastitev ter obnovo Balinišča Bistrica.

Igrišče v Športnem parku Križe je bilo s sodobno tartansko prevleko posodobljeno pred desetletjem. V tem času se je na določenih mestih obrabilo in je potrebno obnove. Na javnem razpisu je bilo za obnovo tartana izbrano podjetje FLORA SPORT d. o. o., ki bo dela, v višini 42.623,74 z ddv, izvajalo v drugi polovici junija oz. v mesecu juliju.

Za preplastitev in obnovo Balinišča Bistrica pa je bilo na javnem razpisu izbrano domače podjetje Elektrolift d. o. o. »Krajevna skupnost Bistrica je največja v občini Tržič. Želim, da imajo ljudje v prostem času čim več možnosti za druženje in rekreacijo. Balinišče jim to vsekakor omogoča. Prepričan sem, da bo do začetka septembra, ko Balinarski klub Bistrica, ki je sicer eden redkih športnih društev v največji tržiški krajevni skupnosti, praznuje častitljivih dvajset let, vse nared. In da nas bo na druženju in rekreaciji vsak mesec in vsako leto še več,« pravi župan Občine Tržič mag. Borut Sajovic. Dela na balinišču so ocenjena na 16.516,84 eur z ddv, izvajala pa se bodo v začetku julija.

Slika: Podpis pogodbe o obnovi Balinišča Bistrica (foto: Media butik)

Slika: Podpis pogodbe o obnovi tartana v Športnem parku Križe (foto: Media butik)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...