Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Vabilo na skupno čistilno akcijo

21. marec 2024

Čistilna akcija 2024

Kdaj: V soboto, 13. aprila 2024, ob 9. uri

Kje: zbor pred prostorom vaše krajevne skupnosti

Kako: po krajevnih skupnostih

Oprema: zagotovljene so rokavice in vreče za smeti

Zaradi lažje organizacije vas prosimo za prijavo.

Organizirano čiščenje okolja ima veliko sporočilno moč in je poziv k še večjemu ozaveščanju ljudi v smislu ohranjanja našega bivalnega in življenjskega prostora.

Pridružite se občinski spomladanski čistilni akciji, ki bo v soboto, 13. aprila 2024, ob 9. uri in s svojo udeležbo prispevajte k čistejši in lepši okolici občine Tržič. Skupaj z vami bomo našo občino očistili nepravilno odloženih odpadkov in z izvedeno akcijo poskušali prispevati k okoljski ozaveščenosti, dolgoročno pa tudi k spremembam navad ljudi.

Čistilna akcija bo organizirana po krajevnih skupnostih, zato vas vljudno prosimo, da se na dan čistilne akcije zberete pred prostorom vaše Krajevne skupnosti, za vsa vprašanja pa se obrnite na predsednika vaše Krajevne skupnosti. Vrečke in rokavice boste lahko prevzeli na zbirnem mestu, smeti, zbrane v vrečah bodo odpeljali delavci Komunale Tržič. Na ta dan bo tudi Zbirni center odpadkov Kovor odprt kot običajno, med 8. in 12. uro.

Zaradi lažje organizacije in zagotavljanja opreme vas vljudno prosimo, da se na čistilno akcijo prijavite preko spletnega obrazca.

Po čistilni akciji bo vsak udeleženec prejel hladno malico.

Za informacije v zvezi s čistilno akcijo se obrnite na predsednika vaše Krajevne skupnosti, osnovne informacije lahko dobite tudi na Komunali Tržič.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...