Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Za ljubiteljsko kulturno dejavnost se v občini Tržič ne gre bati

10. januar 2019

Z občinskim razpisom si je v lanskem letu 18 društev s področja ljubiteljske kulturne dejavnosti razdelilo dobrih 72 tisoč evrov. Komisija za vodenje postopka javnega razpisa tudi v letošnjem letu pričakuje dober odziv. Okvirna višina sredstev, ki bo naknadno usklajena s prejetim proračunom za leto 2019 znaša 70.000 evrov.

»Obnovili smo kulturne dvorane in domove ter z boljšimi pogoji za delo pripomogli k večji aktivnosti občanov, vključenih v ljubiteljsko kulturno dejavnost. Podatki kažejo, da je vanjo v Tržiču vključen vsak petnajsti občan,« pravi župan Občine Tržič mag. Borut Sajovic.

Vlagatelji naj si razpisne pogoje podrobno preberejo na spletni strani www.trzic.si. Vloge je potrebno oddati na razpisnih obrazcih skupaj z dokazili oz. prilogami, ki so navedene v razpisni dokumentaciji na naslov: Občina Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič s pripisom »Javni razpis za sofinanciranje programov na področju ljubiteljskih kulturnih dejavnosti v občini Tržič za leto 2019 – NE ODPIRAJ« najpozneje do 15. 1. 2019 do 13. ure.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...