Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Koledar dogodkov v občini Tržič


 • Zdravje

  Zdrav življenjski slog: Telesna vadba za hrbtenico

  Ljudska univerza Tržič Ljudska univerza Tržič | info@lu-trzic.si | 04/592 55 51 in 04/592 55 50
  Zabava

  Valentinov stand up: Gašper Bergant, Sašo Stare in Žan Papič

  Kulturni center Tržič Sanela Flisar Stanković, s.p. I Pot 27. julija 3, 1241 Kamnik I sanela.stankovic81@gmail.com I

  Kako najlažje navdušiti vašega Valentina ali Valentino? Preprosto!
  Pripeljite ga/jo na Valentinov stand-up večer, kjer bo zagotovo spoznal/a, da vi niste najslabša oseba, s katero bi lahko bil/a.

  Karte za to predstavo štejejo tudi kot DARILO, tako, da letos ne boste na Valentinovo tik pred zdajci kupovati rož in Bajader na bencinski ... kar boste razmislili malo vnaprej ... in na bencinski par dni prej kupili karte za to predstavo in Bajadero!!! :

  Svoja srca vam bodo odprli trije "seksi" komiki:

  Gašper Bergant je Zgornjesavinjčan, ki ima rad pivo, suho meso, vonj po senu in starejše ženske (se pravi nad 22). V tem vrstnem redu. Podira meje sprejemljivega, ne pozna pomena besede tabu in ruši stereotip o zadržanosti Slovencev. Publiko preseneča s črnim humorjem in navidezno neobzirnostjo. Dekleta si ga zapomnijo kot tistega s strupenim jezikom, a prijetnim videzom, fantje pa bi ga povabili na pivo.

  Sašo Stare je improvizator, komik in načeloma dober človek ... razen v prometu! Sodi v mlajšo generacijo slovenskih komikov, čeprav ima po besedah njegovega zdravnika metabolizem 55 letnika.

  Videli ste ga lahko v oddajah "Skečoholiki", "Stendap predstavlja", "Zvezde Plešejo", "Slovenija ima talent" in na oddelku s sladkarijami v bližnji trgovini.

  Žan Papič je Kraševec. Če ne veste, kaj to pomeni, ne poznate nobenega Kraševca. Je oseba, ki bi ga z eno roko božali, z drugo pa mu delili klofute, ker si oboje istočasno zasluži.

  Poznate ga ne, ampak ste ga pa lahko videli v RTV oddaji "Ambienti", v komediji "Buh pomagej", v kvizu "Izberi ali poberi" ter v “Ěni žlahtni štoriji”, ter zadnjo sezono v RTV oddaji "Kaj Dogaja" ... Žan pravi, da je je razumljiv in smešen samo na odru, s čimer se strinjamo!

  Mi vas bomo sprostili in nasmejali, preostanek valentinovega zmenka pa je v vaših rokah! 

  vSTOPNICE PO 15,00 EVROV SO NA VOLJO V TPIC TRŽIČ.

  Kultura, Razstave

  Razstava: Dolomiti - mesto gradov

  Galerija Atrij | Trg svobode 18 | 4290 Tržič Tržiški muzej | Muzejska 11, 4290 Tržič | www.trziski-muzej.si | 04 53 15 500 | trziski.muzej@guest.arnes.si I

  Vrhovi Dolomitov Žive Agrež spominjajo na gradove med oblaki, saj jih prikazuje s spreminjajočimi se barvami in edinstvenimi oblikami. Po besedah umetnostne zgodovinarke Anamarije Stibilj Šajn dela odražajo veličastno resničnost gora, občudovanje in spoštovanje ter globoko čutenje njihove unikatnosti, in pa slikarkino strast, s katero jih je ustvarila ter z njo prevzela tudi gledalca.

  Razstava bo odprta do 28. 2. 2020, od ponedeljka do petka, od 9. do 17. ure.

  Razstave

  Razstava Veno Pilon

  Galerija Paviljon Tržiški muzej I Muzejska 11, 4290 Tržič I www.trziski-muzej.si I 04 53 15 500 I trziski.muzej@guest.arnes.si I

  Razstava bo odprta od torka do petka: 10.00-12.00, 16.00-18.00 in v soboto 10.00-12.00.

  Izobraževanje, predavanje

  Digitalno = realno = normalno

  Knjižnica dr. Toneta Pretnarja Knjižnica dr. Toneta Pretnarja I Balos 4, 4290 Tržič I 04 5923 883 I siktrz@trz.sik.si

  Niz devetih praktičnih izobraževanj uporabe pametnih telefonov in tablic v mesecu februarju in marcu. Brezplačno izobraževanje je namenjeno vsaj zainteresirani javnosti, zlasti starejšim in upokojencem.

  Prijave na telefon 04 5923 883

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...