Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Javno naznanilo o javni razgrnitvi osnutka Tehnične posodobitve OPN Občine Tržič

29. junij 2023

Spremembe in dopolnitve št. 5.

Na podlagi 141. in 142. člena Zakona o urejanju prostora (Uradni list RS, št. 199/21 in 18/23- ZDU-1O) in 9., 10. in 32. člena Statuta Občine Tržič (Uradni list RS, št. 19/13, 74/15) župan občine Tržič objavlja

JAVNO NAZNANILO o javni razgrnitvi osnutka Tehnične posodobitve Občinskega prostorskega načrta Občine Tržič (spremembe in dopolnitve št. 5)

1.

Javno se objavi gradivo o tehnični posodobitvi Občinskega prostorskega načrta občine Tržič.

2.

Javna razgrnitev bo potekala od 3.7.2023 do vključno 4.8.2023.

3.

Gradivo osnutka tehnične posodobitve bo javno objavljeno v času javne razgrnitve v digitalni obliki na spletni strani občine Tržič na povezavi: https://www.trzic.si/doc/aktualno/tp-opn-javna-razgnitev.zip.

Sloj namenske rabe bo v aktivni obliki dostopen tudi na spletni strani Prostorski informacijski sistem občin- PISO na povezavi: https://www.geoprostor.net/piso/ewmap.asp?obcina=trzic, v tematskem sklopu TP OPN Tržič - javna razgrnitev.

4.

V času javne razgrnitve ima javnost možnost podati pripombe, predloge in mnenja k osnutku tehnične posodobitve. Pripombe in predloge se lahko posreduje pisno na naslov Občine Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič ali na elektronski naslov: obcina@trzic.si, s pripisom: »Tehnična posodobitev OPN«. Vpogled v gradivo bo omogočeno tudi na sedežu Občine Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič v času uradnih ur pri referentu za okolje in prostor.

Rok za posredovanje pripomb poteče z zadnjim dnem javne razgrnitve.

5.

Po končani javni razgrnitvi bo občina proučila pripombe, predloge in mnenja, do njih zavzela stališča in jin objavila na spletni strani občine na povezavi https://www.trzic.si/za-obcane/okolje-in-prostor/prostorsko-nacrtovanje/obcinski-prostorski-nacrt-opn.html.

6.

To javno naznanilo se objavi na spletni strani občine Tržič na povezavi https://www.trzic.si/za-obcane/okolje-in-prostor/prostorsko-nacrtovanje/obcinski-prostorski-nacrt-opn.html ter na oglasni deski občine Tržič in začne veljati z dnem objave.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...