Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Promocija kmetij ter njihove ponudbe

2. april 2020

(koronavirus) Občina Tržič v času epidemije, s strani lokalnega prebivalstva, zaznava povečano povpraševanje po prehransko kmetijskih pridelkih lokalnega izvora

Občina Tržič v času epidemije, s strani lokalnega prebivalstva, zaznava povečano povpraševanje po prehransko kmetijskih pridelkih lokalnega izvora.

Z namenom promocije doma pridelanih pridelkov bi radi omogočili lokalnim kmetovalcem in kmetovalcem iz bližnje okolice, da svojo ponudbo predstavite na naši spletni strani in s tem omogočite potencialnim potrošnikom, da pridobijo čim več koristnih podatkov o vaši ponudbi.

Pogoj za objavo je, da ste registrirani v Registru primarnih proizvajalcev živil. V kolikor ponujate pridelke iz predelave pa morate imeti v ta namen registrirano dopolnilno dejavnost.

V kolikor ste zainteresirani za promocijo vaše ponudbe na spletni strani Občine Tržič, vas vljudno vabimo, da nam na elektronski naslov obcina@trzic.si posredujte izpolnjen prijavni obrazec ter podpisano soglasje s katerim dovoljujete, da se vaši podatki objavijo na spletni strani.

Prijavni obrazec in soglasje tukaj ...

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...