Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Koledar dogodkov v občini Tržič


 • Izobraževanje, predavanje, Kultura

  Predstavitev knjige: O smehu Zlatka Čordića

  Knjižnica dr. Toneta Pretnarja I Balos 4 I 4290 Tržič Knjižnica dr. Toneta Pretnarja I 04 5923 883 I siktrz@trz.sik.si

  V torek, 5. 11. 2019, ob 19. uri vabljeni na poseben večer v knjižnico. Jurij Hudolin je avtor (avto)biografije O smehu Zlatka Čordića.

  Predstavitev knjige in Zlatana Čordića – Zlatka, »enega od treh kraljev slovenskega rapa«, ljubitelja Ivana Cankarja in Jožeta Plečnika, ki ga zaznamujeta skromnost in veličina, bo potekala v sproščenem pogovoru. Zlatko je sogovornik, ob katerem komaj zajameš sapo, človek, ki te spomni, da bi bil svet lahko v resnici zelo preprost. Če bi le govorili in živeli resnico. Ljubitelji slovenske kulture in rapa – lepo vabljeni!

  »Ne smeš se predat, ker vsak je sposoben zmagat!«

  Izobraževanje, predavanje

  MUZEJSKI VEČER Z MARKOM POGAČNIKOM: Zemlja je naš dom in naša učiteljica


  Kultura, Razstave

  Razstava: Obrazi ulice, fotografska razstava

  Galerija Atrij | Trg svobode 18 | 4290 Tržič Tržiški muzej | trziski.muzej@guest.arnes.si | www.trziski-muzej.si | 04 531 55 00

  V Atriju bodo preko fotografij predstavljene življenjske zgodbe mladih v Sloveniji, ki se soočajo z različnimi izzivi težje socialne vključenosti. Razstavljena dela so nastala v okviru usposabljanja Zavoda APIS o družbeno angažirani rabi fotografije pod mentorstvom fotografa Luka Dakskoblerja. Ustvarilo jih je dvanajst mladinskih delavcev iz osmih držav Evropske unije, ki delajo z ranljivimi mladimi in želijo fotografijo uporabljati pri svojem vsakodnevnem delovanju.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...