Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Koledar dogodkov v občini Tržič


 • Izleti, pohodi

  Planinski pohod na Korošico

  zbor na parkirišču za planino Korošico Planinsko društvo Križe I Pod Slemenom 11, 4294 Križe I info@pd-krize.si I

  Pot vas bo vodila po markirani poti do planine Korošica in po isti poti nazaj. Pot ni zahtevna in je označena, na določenih delih je še zasnežena ali ledena. S seboj imejte pohodne palice, oblačila in obutev primerna letnemu času. Prijave  do srede, 17. 3. 2021, sprejemaFani Vreg , na telefonski številki: 040 246 650.

  Organizacije ture bo potekala v skladu s priporočili NIJZ, zato s seboj imejte tudi higiensko masko.

  Razstave

  Razstava Bipolar, avtor Brane Povaley

  Galerija Paviljon I Predilniška cesta 12, 4290 Tržič Tržiški muzej I Muzejska 11, 4290 Tržič I www.trziski-muzej.si I 04 53 15 500 I trziski.muzej@guest.arnes.si I

  Slikar Brane Povaley je svojo likovno pot posvetil raziskovanju barvnega zlatega reza, ki ga je teoretično podprl z umetniškim manifestom, praktično pa s svojimi slikarskimi stvaritvami. Natančno izbrane barve in barvni odtenki predstavljeni na razstavi Bipolar v opazovalcu zbudijo občutek harmonije. Izbira motivike pa to barvno pomirjenost zamaje z obravnavo bipolarnosti, psihološke motnje, ki se kaže v obliki skrajnega nihanja razpoloženja.

  Razstava bo na ogled od 18. marca do 30. aprila 2021, od torka do petka med 10. in 12. ter 16. in 18. uro, ob sobotah pa med 10. in 12. uro. 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...