Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Koledar dogodkov v občini Tržič


 • Zdravje, šport in rekreacija

  9. Gorski tek pod Storžič

  iz Grahovš Športno društvo Lom pod Storžičem I Lom pod Storžičem 43, 4290 Tržič I sdlom@lompodstorzicem.si I www.lompodstorzicem.si/drustva/sportno-drustvo-lom/

  Športno društvo Lom pod Storžičem v nedeljo, 17. oktobra pripravlja 9. Gorski tek pod Storžičem. Start teka je v Grahovšah (Slaparska vas), parkirni prostor in prijava za tekmovalce pa bo v kamnolomu. Cilj teka bo v gozdu pod Malo Polano, kjer bo tudi vozilo z opremo za tekače. Proga bo označena z trakovi in usmerjevalnimi puščicami, označena pa bo tudi dolžina poti do cilja.

  Vsak tekmovalec ob prijavi prejme kupon za hrano in sodeluje v žrebanju praktičnih nagrad. Podelitev bo potekala pri koči in bo izvedena predvidoma ob 12:45, oziroma po prihodu vseh tekmovalcev na cilj.
  Rezultati tekmovalk in tekmovalcev se upoštevajo za točkovanje v tekmovanju za najboljšo ekipo in posameznike v tržiških športnih igrah 2021/22.
  Po opravljeni razglasitvi bo sledila še podelitev priznanj za tekače, ki so nastopali v pokalu tržiških tekov v letu 2021 in so nastopili na vsaj 3 tekih. Posebno nagrado dobijo vsi tekači, ki so pretekli vse 4 teke. Priznanja bo podelila Športna zveza Tržič. Pravila se lahko še spremenijo! Več na http://www.sztrzic.si/.

  VABILO ZA VKLJUČITEV V EKIPO PRVE POMOČI RKS – OBMOČNEGA ZDRUŽENJA TRŽIČ

  Območno združenje Rdečega Križa Območno združenje Rdečega križa Tržič I Trg svobode 31 a, 4290 Tržič I 04 597 16 90 I trzic.ozrk@ozrks.si I

  Prostovoljce in prostovoljke, ki jih zanima področje prve pomoči in pomoč ljudem vabimo, da se prijavijo za članstvo v ekipi prve pomoči RKS – OZ Tržič. 

  Vsak, ki želi biti prostovoljec v ekipah prve pomoči, mora opraviti 45 urni tečaj za bolničarja. Tečaj je brezplačen in bo organiziran jeseni. Po opravljenem tečaju so prostovoljci usposobljeni za delo bolničarja/ke in pripravljeni za delo v primeru izrednih razmer.

   

  Bolničarji ekip prve pomoči RKS so zavedeni v evidenci Regijskega centra za obveščanje.

  Vse zainteresirane vabimo, da se prijavite na e-pošto: trzic.ozrk@ozrks.si

  Dodatne informacije na tel.št.:04/597 16 90

  Kultura, ostalo, Za otroke

  Vpis novih članov v Folklorno skupino Karavanke

  Balos 4, Tržič Kulturno društvo Folklorna skupina Karavanke | Balos 4, 4290 Tržič | sasa.meglic@telemach.net | 051 332 787

  Okrevanje v zdravilišču Radenci

  zdravilišče Radenci Društvo diabetikov Tržič I Ročevnica 61, 4290 Tržič I 040 283 492 I diabetiki.trzic@gmail.com I

  Društvo dabetikov vabi svoje člane na okrevanje v zdravilišče Radenci, od 10. do 17. oktobra.

  Prijave in informacije na sedežu društva.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...