Pojdi na glavno vsebino

Koledar dogodkov v občini Tržič


 • ostalo

  Meddruštveni pohod Društva diabetikov po starih ulicah v Tržiča - prijave

  zbor: parkirišče BPT Društvo diabetikov Tržič I Ročevnica 61, 4290 Tržič I 031 663 012 I diabetiki.trzic@gmail.com I

  Društvo diabetikov vabi na meddruštveni pohod po starih ulicah v Tržiču in ogled Tržiškega muzeja, ki bo v petek, 14. aprila 2023. Zbrali se boste v Tržiču, na parkirišču BPT, ob 9.00 uri. V spremstvu vodiča se boste sprehodili po starih ulicah in ogledali njihove zanimivosti. Po nezahtevni poti bomo prispeli do obnovljenega Tržiškega muzeja in si ogledali  zanimive nove zbirke. Pohod bo v vsakem vremenu, pot je primerna za vse pohodnike.

  Po zaključku, predvidoma ob 13.00 uri, bo organizirano kosilo.

  Prijave najkasneje do torka, 12. aprila, v društveni pisarni ter na telefon 031 663 012 – Vika Remic, ali 040 674 559 – Daša Stritih.

  Organiziran je prevoz od »zelenjavarja« ob 8.30 uri.

  ostalo

  Zaključek študijskega krožka Družabne urice slovenščine za tujce

  Ljudska univerza Tržič | www.lu-trzic.si/ | (04) 592 55 50 | info@lu-trzic.si
  Razstave

  Fotografska razstava: Milan Malovrh

  Galerija Paviljon Tržiški muzej I Muzejska 11, 4290 Tržič I www.trziski-muzej.si I 04 53 15 500 I trziski.muzej@guest.arnes.si I

  Fotografa Milana Malovrha odlikujejo obsežno fotografsko znanje, nenehno eksperimentiranje in iskanje novih izraznih možnosti v fotografiji. Predvsem ga navdušuje gibanje in v zasledovanju možnosti, ujeti ga v fotografski objektiv, je Malovrh razvil izviren sistem hkratnega fotografiranja z dvema aparatoma. Na razstavi bo na ogled sedem serij fotografij, narejenih v omenjeni tehniki, ki zajemajo časovno zamrznjene trenutke gibanja v športnih in naravnih motivih, prostemu očesu nevidnih zaradi neustavljive mimobežnosti trenutka.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se