Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Koledar dogodkov v občini Tržič


 • koncert, Kultura

  Letni koncert Pihalnega orkestra Tržič z gostom Vladom Kreslinom

  Dvorana tržiških olimpijcev, Šolska ulica 7 Pihalni orkester Tržič

  Pihalni orkester vas tudi letos vabi na tradicionalni spomladanski koncert v Dvorano tržiških olimpijcev, ki bo v soboto, 22. 4. 2023. Gost tokratnega večera bo slovenska rock legenda Vlado Kreslin. Vstopnice bodo po predprodajni ceni 10,00 evrov na voljo v TPIC Tržič. Na dan koncerta pa bodo na voljo na blagani Dvorane tržiških olimpijcev po 13,00 evrov.

  Razstave

  Fotografska razstava: Milan Malovrh

  Galerija Paviljon Tržiški muzej I Muzejska 11, 4290 Tržič I www.trziski-muzej.si I 04 53 15 500 I trziski.muzej@guest.arnes.si I

  Fotografa Milana Malovrha odlikujejo obsežno fotografsko znanje, nenehno eksperimentiranje in iskanje novih izraznih možnosti v fotografiji. Predvsem ga navdušuje gibanje in v zasledovanju možnosti, ujeti ga v fotografski objektiv, je Malovrh razvil izviren sistem hkratnega fotografiranja z dvema aparatoma. Na razstavi bo na ogled sedem serij fotografij, narejenih v omenjeni tehniki, ki zajemajo časovno zamrznjene trenutke gibanja v športnih in naravnih motivih, prostemu očesu nevidnih zaradi neustavljive mimobežnosti trenutka.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...