Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Koledar dogodkov v občini Tržič


 • Izobraževanje za uporabo paketnika

  Knjižnica dr. Toneta Pretnarja Knjižnica dr. Toneta Pretnarja I Balos 4, 4290 Tržič I 04 5923 883 I siktrz@trz.sik.si

  Izposoja gradiva je v Knjižnici odslej še enostavnejša. Paketniki, ki vam omogočajo prevzem gradiva kadarkoli, tudi ob nedeljah in praznikih, so enostavni za uporabo. Izobraževanja o uporabi se lahko udeležite v petek, ob 17. uri v knjižnici.

  Zdravje, šport in rekreacija

  OBČINSKA TEKMA V NAMIZNEM TENISU

  Dom krajanov Podljubelj Športno društvo Podljubelj I Podljubelj 242, 4290 Tržič I 051 677 304 I sd.podljubelj@gmail.com I

  Športno društvo Podljubelj vas vabi na tekmovanje v namiznem tenisu. Tekma bo v Domu krajanov Podljubelj v petek, 14.4. 2023 ob 17.00.
  Tekmovanje bo potekalo v ženski in moški konkurenci. Podeljene bodo medalje za najboljše.

  Tekmovanje šteje za Tržiške Športne igre.

  ostalo

  IZOBRAŽEVALNI IZLET NA DOLENJSKO: PO POTEH GROFOV

  Ljudska univerza Tržič I Trg svobode 18, 4290 Tržič| info@lu-trzic.si | 04/592 55 51 in 04/592 55 50 I

  Ljudska univerza Tržič organizira celodnevni izlet 'Po poteh grofov' v okviru Univerze za tretje življenjsko obdobje. Zaradi vsebine izleta največje število prijav do 20 udeležencev.

  Točen program in cene bodo objavljene naknadno.

  Prijave na marjeta.pintar@lu-trzic.si

  Razstave

  Fotografska razstava: Milan Malovrh

  Galerija Paviljon Tržiški muzej I Muzejska 11, 4290 Tržič I www.trziski-muzej.si I 04 53 15 500 I trziski.muzej@guest.arnes.si I

  Fotografa Milana Malovrha odlikujejo obsežno fotografsko znanje, nenehno eksperimentiranje in iskanje novih izraznih možnosti v fotografiji. Predvsem ga navdušuje gibanje in v zasledovanju možnosti, ujeti ga v fotografski objektiv, je Malovrh razvil izviren sistem hkratnega fotografiranja z dvema aparatoma. Na razstavi bo na ogled sedem serij fotografij, narejenih v omenjeni tehniki, ki zajemajo časovno zamrznjene trenutke gibanja v športnih in naravnih motivih, prostemu očesu nevidnih zaradi neustavljive mimobežnosti trenutka.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...