Pojdi na glavno vsebino

Koledar dogodkov v občini Tržič


 • Kultura, ostalo, Za otroke, Zabava

  Dan odprtih vrat prireditvenega prostora v kompleksu BPT

  Prireditvena dvorana BPT Občina Tržič, BPT d.o.o. in Voje d.o.o. | 04 59 71 524 | informacije@trzic.si

  Se tudi vi sprašujete kako poteka revitalizacija kompleksa nekdanje tovarne BPT, čemu bodo obnovljeni objekti namenjeni in kako je videti nova prireditvena dvorana?  

  V soboto, 11. junija 2022 se nam od 9. ure dalje pridružite na Dnevu odprtih vrat in uradnem odprtju prenovljene prireditvene dvorane BPT. Po uradnem delu, ki bo potekal v prenovljeni dvorani, bo otroke zabavala Pika Nogavička, učenci vseh treh tržiških osnovnih šol pa vas bodo povabili k ogledu razstave na temo nekdanje tovarne BPT. 

  Predstavila se bodo tudi podjetja, ki delujejo v kompleksu ter nekaj društev in drugih ponudnikov z območja Tržiča. 

  ostalo

  Slovesnost ob 77. obletnici osvoboditve taborišča Ljubelj

  taborišče Ljubelj Občina Tržič in Združenje borcev za vrednote NOB I Trg svobode 18, 4290 Tržič I 04 5971 536 I informacije@trzic.si I
  Zabava

  Velika gasilska veselica pod šotorom

  Nogometno igrišče Križe PGD Križe | info@pgd-krize.net

  V soboto vabljeni od 15. ure dalje na Gasilsko tekmovanje v gasilsko športnih disciplinah na nogometno igrišče Križe. Od 20. ure dalje bo Velika gasilska veselica pod šotorom s Petkovo pumpo in Vilijem Resnikom.

  Vstopnine ni !

  koncert, Zabava

  Koncert glasbenih skupin Queen Real Tribute band & BQL

  Prireditvena dvorana v kompleksu BPT Občina Tržič | informacije@trzic.si | 04 59 71 536 | www.visit-trzic.com

  »Ko zapreš oči, je kot, da Freddie pred teboj stoji!«

  Je le eden izmed neštetih presežnih komentarjev, ki opisujejo mednarodno priznani Queen Real Tribute band, ki originalno izvira iz Srbije. Zgrabi priložnost, da vstopiš v časovni stroj in se vrneš v zlato dobo Queenov, ko so iz Freddijevih ust odmevali Bohemian Rhapsody, Don't Stop Me Now, We Will Rock You, Radio Ga Ga in še mnogi drugi večni hiti. Še pred Queeni bo ozračje segreval duo BQL, ki nas s svojo unikatnostjo in prilagodljivostjo kameleona navdušuje v priljubljeni oddajo Znan obraz ima svoj glas. Mlada in malo bolj izkušena srca bodo poskakovala ob beat-ih pesmi, kot so Muza, Heart of gold, Budala, Ko je ni in še mnogih drugih. Vse našteto je več kot zadosten razlog, da se vidimo v soboto, 11. junija, ob 21. uri v novi prireditveni dvorani BPT v Tržiču. Zagotovi si vstopnice v predprodaji v TPIC Tržič po 5 € za študente, dijake, ter upokojence, po 8 € za vse ostale in na dan dogodka po 10€ pred vhodom na prireditveni prostor.

  Kultura, ostalo, Razstave

  Pregledna likovna razstava: Na/po stopnicah

  Galerija Paviljon Javni sklad republike Slovenije za kulturne dejavnosti, Območna izpostava Tržič | 04 592 46 30 | oi.trzic@jskd.si

  Kulturno društvo tržiških likovnikov vabi na  odprtje  pregledne likovne razstave, od 18. maja do 12. junija v galerijo Paviljon.

  Kultura, Razstave

  Slikarska razstava: Jean Vodaine

  Galerija Atrij Tržiški muzej I Muzejska 11, 4290 Tržič I www.trziski-muzej.si I 04 53 15 500 I trziski.muzej@guest.arnes.si I

  Razstava je odprta vsak dan, od ponedeljka do petka, od 8. do 18. ter ob sobotah in nedeljah, od 10. do 16. ure.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se