Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Koledar dogodkov v občini Tržič


 • Zdravje, šport in rekreacija

  Tekmovanja ob prazniku občine Tržič - Namizni tenis - občinsko prvenstvo

  Osnovna šola Križe Športna zveza Tržič I Cankarjeva cesta 1 I sportna.zveza.trzic@t-2.net I in Namiznotehniški klub Križe

  Program: Tekmovanje posameznikov v moški in ženski konkurenci. Glede na število prijavljenih tekmovalcev se bodo oblikovale starostne kategorije. Invalidi tekmujejo v svoji kategoriji, v kolikor bodo prijavljeni vsaj 3 tekmovalci, v nasprotnem primeru se bodo vključili v najstarejšo kategorijo. Igra se po pravilih NTZS.

  Najboljši trije v moški in ženski konkurenci prejmejo medalje. 

  Prispevek za udeležbo na tekmovanju v znesku 2,00 € se plača ob prijavi.

  Prijavite se najkasneje 30 min pred začetkom tekmovanja.

  koncert, Kultura, ostalo, Sejmi, trgovina , Za otroke, Zabava

  BOŽIČ V SRCU KARAVANK

  Atrij Občine Tržič, Trg svobode 18. Občina Tržič | informacije@trzic.si | 04 59 71 536 | www.visit-trzic.com |

  Pričarali vam bomo čarobno predbožično vzdušje kot iz pravljice, kjer ne bo manjkalo dobre glasbe, zabave in kvalitetne ponudbe na stojnicah :D 

  PROGRAM BOŽIČA V SRCU KARAVANK

  PETEK 14. DECEMBER, od 17. do 22. ure.
  -17.00 Odprtje Božičnega sejma v srcu Karavank
  -18.00 Kotiček Dedka Mraza
  -19.00 pričetek zabavno-kulturnega programa s KD Ignacij Hladnik Tržič, Ženskim pevskim zborom Dupljanke, predstavo VDC Kranj enote Tržič z naslovom Obujamo pozabljene novoletne šege in navade, za piko na i pa bo poskrbel glasbenik Gašper Rifelj.

  SOBOTA 15. DECEMBER
  -12.00 Odprtje Božičnega sejma v srcu Karavank,
  -13.00 Kotiček Dedka Mraza
  - 15.15 Pričetek zabavnega programa s pevskim zborom OŠ Križe, sledilo bo obdarovanje otrok z Dedkom Mrazom ob 16. uri nas bo na noge dvignila Romana Krajnčan sledila pa bo otroška božična predstava mladinske gledališke skupine KUD Leše. 
  -17.00 Zaključek Božiča v srcu Karavank in pričetek pohoda z baklami proti cerkvi Svetega Jožefa s pevkami Folklorne skupine Karavanke.

  Še enkrat vljudno vabljeni na pravo čarobno božično pravljico :D

  Zabava

  Tržič ima talent

  Kulturni center Tržič Klub tržiških študentov | ktstrzic@gmail.com | klub-ts.si/ |

  Pokaži svoj talent, zasij v polni luči in prižgi svojo zvezdo. Klub tržiških študentov namreč v petek ob 20. uri v Kulturnem centru prireja dogodek z naslovom: Tržič ima talent.

  Vstopnice bodo na voljo v predprodaji po 3€, v času uradnih ur Kluba tržiških študentov in v TPIC Tržič in  na dan dogodka, eno uro pred predstavo na blagajni Kulturnega centra po 5€.

  Izkupiček prodanih vstopnic bo v celoti namenjen v dobrodelne namene.

  Zdravje, šport in rekreacija

  Drsanje na Ravnah

  Drsališče na Ravnah Občina Tržič | Balinarski klub Tržič AC Žepič | 04 59 71 536 ali 040 256 606 | informacije@trzic.si ali dusankavcic64@gmail.com |

  Občina Tržič v sodelovanju z Balinarskim klubom AC Žepič vam je tudi letos omogočila drsanje na Ravnah.

  Drsališče bo za rekreacijsko drsanje odprto od ponedeljka do petka od 16.00 do 19.00, ob sobotah od 10.00 do 12.00 in od 16.00 do 19.00. Ob nedeljah in praznikih od 10.00 do 12.00 in od 15.00 do 19.00. Drsanje je BREZPLAČNO, možna je tudi izposoja drsalk.

  Poleg rekreacijskega drsanja pa bodo potekale tudi naslednje aktivnosti na ledu. Ob sredah in petkih bo med 19.30 in 21.30 kegljanje na ledu, ob četrtkih pa hokej.

  Razstave

  Razstava Lučke Šparovec: Prepletanja

  Galerija Paviljon Tržiški muzej | trziski.muzej@guest.arnes.si | www.trziski-muzej.si | 04 531 55 00 |

  V Galeriji Paviljon si lahko ogledate razstavo sodobne umetnice mlajše generacije Lučke Šparovec. Risbe in slike, ki so jih izbrali za razstavo, vas s prepletanjem linij in barve nagovarjajo z izjemno nežnostjo, intimnostjo in intuitivnostjo osebnega notranjega sveta.

  Razstava bo od torka do petka med 10. in 12. ter med 16. in 18 in ob sobotah med 10. in 12. uro na ogled do 20. 12. 2018.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...