Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Koledar dogodkov v občini Tržič


 • Izobraževanje, predavanje

  Predavanje HACCP

  Občina Tržič / velika sejna soba Čebelarsko društvo Tržič

  Predavala vam bo članica čebelarske zveze Slovenije Andreja Kandolf. 

  Izobraževanje, predavanje

  POGOVOR OB KNJIGI

  Knjižnica dr. Toneta Pretnarja Knjižnica dr. Toneta Pretnarja I Balos 4, 4290 Tržič I 04 5923 883 I siktrz@trz.sik.si

  Vabljeni na poljudno-strokovno predavanje v obliki pogovora med soavtoricama knjige, mag. Violeto IRGL in Jano DEBELJAK z naslovom KER HOČEM (ZA)DIHATI: kako  v svojem odraslem življenju prepoznati  dolgoročni vpliv obremenjujočih izkušenj v otroštvu  in okrevati.

  Mag. Violeta Irgl, specialistka zakonske in družinske terapije, je ustanoviteljica Inštituta za okrevanje po travmi, psihoterapijo in svetovanje Rahločutnost s sedežem v Ljubljani. Pri svojem terapevtskem in raziskovalnem delu spremlja žrtve različnih psihičnih travm. Posveča se predvsem odraslim, ki so v otroštvu doživeli travmatično izgubo starša. Poleg terapij za posameznike, pare in družine vodi terapevtske skupine za pomoč svojcem po samomoru bližnjega.

  Jana Debeljak že več kot dve desetletji pripravlja in vodi televizijske oddaje, v katerih se z gosti pogovarja o zdravju na vseh področjih - fizičnem, psihičnem, čustvenem in duhovnem.

  Zdravje, šport in rekreacija

  Drsanje na Ravnah

  Drsališče na Ravnah Občina Tržič | Balinarski klub Tržič AC Žepič | 04 59 71 536 ali 040 256 606 | informacije@trzic.si ali dusankavcic64@gmail.com |

  Občina Tržič v sodelovanju z Balinarskim klubom AC Žepič vam je tudi letos omogočila drsanje na Ravnah.

  Drsališče bo za rekreacijsko drsanje odprto od ponedeljka do petka od 16.00 do 19.00, ob sobotah od 10.00 do 12.00 in od 16.00 do 19.00. Ob nedeljah in praznikih od 10.00 do 12.00 in od 15.00 do 19.00. Drsanje je BREZPLAČNO, možna je tudi izposoja drsalk.

  Poleg rekreacijskega drsanja pa bodo potekale tudi naslednje aktivnosti na ledu. Ob sredah in petkih bo med 19.30 in 21.30 kegljanje na ledu, ob četrtkih pa hokej.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...