Pojdi na glavno vsebino

Koledar dogodkov v občini Tržič


 • Za otroke, Zabava

  Palačinkin ŽivŽav 2021 - ODPOVEDANO

  Zavetišče v Gozdu I Spodnje Vetrno 15, 4294 Križe Planinsko društvo Križe I 041 811 958 (Bogdan Žnidar) I www.pd-krize.si/

  Basnga pa da - muuu!

  Lešanska planina - Dobrča (KO Leše 851) Medgeneracijsko društvo Bloški prstki | Špela Bohinjec Modic | 031 809 734 | bloski.prstki@gmail.com

  Namen prireditev je prenašanje tradicije, prikazovanje načina življenja, ki izginja in prenos znanja iz generacije na generacijo. Zadnja leta je bila ponudba Lešanske planine močno okrnjena, zadnje leto pa na planini sploh ni bilo več pastirja.
  Širši namen je s promocijo in dejavnostjo društva, planino ponovno oživiti, pomagati pastirju pri izvajanju njegove naloge ter s tem spodbuditi, da bo planina postala bolj priljubljena in bo Agrarna skupnost v prihodnjih letih lažje dobila ustreznega pastirja, ki bo planino vodil v smeri razvoja in tradicije in bo spet delovala kot nekoč.
  Z znanjem in izkušnjami želi društvo pripraviti nastavke za projekte, ki jih bo možno prijaviti na razpise za financirane s strani evropskih sredstev.

  Za vsa vprašanja in informacije so vam na voljo na FB Lešanska Dobrča, FB Bloski prstki ali na e mail: bloski.prstki@gmail.com.

  Izleti, pohodi

  Planinski izlet v Paklenico - ODPOVEDANO

  iz Križev Planinsko društvo Križe I Pod Slemenom 11, 4294 Križe I info@pd-krize.si
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se