Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Koledar dogodkov v občini Tržič


 • Zdravje, šport in rekreacija

  Tekmovanje v sankanju z rekreativnimi sanmi za Binčev memorial

  sankaška proga Ljubelj Športno društvo Podljubelj I Podljubelj 242, 4290 Tržič I 051 677 304 I sd.podljubelj@gmail.com I

  Sankaška zveza Slovenije v sodelovanju s Športnim društvom Podljubelj, v nedeljo, 6. februarja, organizira tekmovanje v sankanju z rekreativnimi sanmi za Binčev memorial na sankaški progi na Ljubelju.

  Prijave na tekmo bodo zbirali v ciljnem prostoru do 9. ure. Udeleženci bodo tekmovali v starostnih kategorijah. Štartnine za otroke ni, ostali lahko oddajo prostovoljni prispevek za urejanje proge.

  Tekmovanje bo izvedeno po določilih Pravilnika za tekmovanje z športnimi in samotežnimi
  sanmi. V vseh kategorijah je OBVEZNA UPORABA ZAŠČITNE ČELADE.

  Razstave

  Slikarska razstava Žana Zupana in Amadeje Keršič: Oči na peclju

  Galerija Atrij Tržiški muzej I Muzejska 11, 4290 Tržič I www.trziski-muzej.si I 04 53 15 500 I trziski.muzej@guest.arnes.si I

  Vljudno vabljeni na ogled likovne razstave z naslovom Oči na peclju, Žana Zupana in Amadeje Keršič, ki bo odprta od 27. januarja do 3. marca, od ponedeljska do petka od 9. do 17. ure.


  Žan Zupan in Amadeja Keršič, dijaka zadnjega letnika umetniške gimnazije na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo prihajata iz okolice Tržiča. Predstavljata se s skupno razstavo, vsak od njiju pa goji unikaten slog ustvarjanja. Zanimajo ju raznovrstne tematike, v svoja dela vpletata sporočila in razmišljanja. Ker se njuna ustvarjalna pot šele začenja, pozivamo obiskovalce razstave, da imajo "oči na peclju", saj bodo v prihodnosti zagotovo še slišali zanju.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...