Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Imenovanje novega člana v Odbor za družbene dejavnosti

27. januar 2022

Obveščamo vas, da je zaradi odstopa člana Odbora za družbene dejavnosti potrebno ponoviti postopek za imenovanje enega člana Odbora za družbene dejavnosti. Zato vas pozivamo, da posredujete svoje predloge za imenovanje novega člana v Odbor za družbene dejavnosti.

Skladno z 28. členom Statuta Občine Tržič (Uradni list RS, št. 19/2013, 74/2015) člane delovnega telesa občinskega sveta imenuje občinski svet izmed svojih članov in največ polovico članov izmed drugih občanov na podlagi njihovega predhodnega pisnega soglasja. Predlog kandidatov za člane pripravi Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja v skladu s poslovnikom občinskega sveta. Delo stalnega delovnega telesa občinskega sveta vodi član občinskega sveta kot predsednik.

Glede na navedeno vas prosimo, da Komisiji za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja posredujete predloge za imenovanje novega člana v navedenem odboru na naslov:

OBČINA TRŽIČ
KOMISIJA ZA MANDATNA VPRAŠANJA, VOLITVE IN IMENOVANJA
Trg svobode 18
4290 TRŽIČ

v zaprti ovojnici, s pripisom »Imenovanje novega člana v Odbor za družbene dejavnosti – ne odpiraj«, najkasneje do 18.2.2022.

Prosimo, da predlogu obvezno priložite pisno soglasje h kandidaturi ter obrazložitev predloga.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo!

Andraž Žitnik l.r.
Predsednik Komisije za mandatna
vprašanja, volitve in imenovanja


(vsebina aktualna do: 18.2.2022)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...