Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Javni razpis - pokroviteljstvo župana 2020

24. september 2020

Predmet javnega razpisa so programi in projekti, med katere sodijo organizacije in udeležbe na večjih prireditvah, proslavah, dogodkih in tekmovanjih, izdaje knjig, brošur ter zvočnih zapisov, izvedba dobrodelnih oziroma izobraževalnih akcij ter ostali projekti ali aktivnosti, ki niso bili predmet drugih javnih razpisov iz proračuna Občine Tržič, vendar pomenijo prispevek k zadovoljevanju javnih potreb, izboljšanju procesov in pogojev delovanja ter družbenega življenja v občini, dostopnosti storitev in prepoznavnosti občine.

Rok za prijavo na Javni razpis za sofinanciranje programov oziroma projektov, ki niso bili predmet drugih javnih razpisov iz proračuna Občine Tržič za leto 2020 – Pokroviteljstva župana, je podaljšan za mesec dni, in sicer se na razpis lahko prijavite do 1. 11. 2020.

Vsi ostali roki, navedeni v razpisu, ostajajo nespremenjeni.

Celotna razpisna dokumentacija tukaj ...


Prijavitelji svojo vlogo oddajo v sprejemno pisarno Občine Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič od dneva objave tega razpisa do 1. 10. 2020 ali jo pošljejo priporočeno po pošti na naslov: Občina Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič. Za pravočasno se bodo štele prijave s poštnim žigom do vključno z 1. 10. 2020. ...


(vsebina aktualna do: 1.11.2020)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...