Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe o oddaji poslovnega prostora v najem

7. september 2020

Predmet oddaje v najem je poslovni prostor v izmeri 16 m² v pritličju stavbe št. 766 na naslovu Brezje pri Tržiču 55, Tržič.

Na podlagi 52. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Ur. l. RS, št. 11/18 in 79/18) Krajevna skupnost Brezje pri Tržiču, Brezje pri Tržiču 55, 4290 Tržič, objavlja naslednjo:

Namero o sklenitvi neposredne pogodbe o oddaji poslovnega prostora v najem

1. Predmet oddaje v najem je poslovni prostor v izmeri 16 m² v pritličju stavbe št. 766, na naslovu Brezje pri Tržiču 55, Tržič.
2. Najemna pogodba se sklepa za obdobje 5 let.
3. Zainteresirane osebe lahko izrazijo interes za najem do vključno 27.9.2020 tako, da pošljejo pisno izjavo o interesu po pošti na naslov Občina Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič ali po elektronski pošti na naslov obcina.trzic@trzic.si. Pisna izjava o interesu naj vsebuje tudi ime in priimek, naslov in kontaktni podatek (elektronska pošta ali telefonska številka) zainteresirane osebe.
4. Podrobnejše informacije v zvezi s poslovnim prostorom je mogoče dobiti preko elektronske pošte na naslovu brezjepritrzicu@gmail.com.
5. Če bo za najem poslovnega prostora zainteresiranih več oseb, se bodo z njimi opravila pogajanja o ceni in drugih pogojih pravnega posla. Za najem poslovnega prostora se zaračunava mesečna najemnina.
6. Predsednica krajevne skupnosti lahko postopek oddaje v najem ustavi do sklenitve pravnega posla.


(vsebina aktualna do: 27.9.2020)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...