Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe o oddaji poslovnega prostora v najem

2. junij 2022

Predmet oddaje v najem je skladiščni prostor v izmeri 51,00 m²

Na podlagi 52. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Ur. l. RS, št. 11/18 in 79/18) Občina Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič, objavlja naslednjo:

Namero o sklenitvi neposredne pogodbe o oddaji poslovnega prostora v najem

  1. Predmet oddaje v najem je skladiščni prostor v izmeri 51,00 m², ki se nahaja v prvem nadstropju stavbe št. 464 na parc. št. 309 k.o. 2143 Tržič.
  2. Prostor je neopremljen, brez električnega, vodovodnega in kanalizacijskega priključka ter se oddaja v uporabo kot skladiščni prostor.
  3. Najemna pogodba se sklepa za določen čas za obdobje dveh (2) let.
  4. Zainteresirane osebe lahko izrazijo interes za najem v roku 20 dni od objave tako, da pošljejo pisno izjavo o interesu po pošti na naslov Občina Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič, ali po elektronski pošti na naslov obcina.trzic@trzic.si. Pisna izjava o interesu naj vsebuje tudi ime in priimek, naslov in kontaktni podatek (elektronska pošta ali telefonska številka) zainteresirane osebe.
  5. Podrobnejše informacije v zvezi s poslovnim prostorom je mogoče v času uradnih ur dobiti na Uradu za okolje in prostor, soba 109, na telefonski številki 04 5971 518 (Lea Celar Rihtaršič) ali preko elektronske pošte na naslovu lea.celar.rihtarsic@trzic.si.
  6. Če bo za najem poslovnega prostora zainteresiranih več oseb, se bodo z njimi opravila pogajanja o ceni in drugih pogojih pravnega posla. Za najem poslovnega prostora se zaračunava mesečna najemnina.
  7. Župan ali od njega pooblaščena oseba lahko postopek oddaje v najem ustavi do sklenitve pravnega posla.

(vsebina aktualna do: 22. 6. 2022)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...