Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe o oddaji poslovnega prostora v najem

9. junij 2022

Predmet oddaje v najem je poslovni prostor v izmeri 18,40 m² v pritličju stavbe št. 788, na naslovu Cankarjeva cesta 1 v Tržiču.

Na podlagi 52. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Ur. l. RS, št. 11/18 in 79/18) Občina Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič, objavlja naslednjo:

Namero o sklenitvi neposredne pogodbe o oddaji poslovnega prostora v najem  

  1. Predmet oddaje v najem je poslovni prostor v izmeri 18,40 m² v pritličju stavbe št. 788, na naslovu Cankarjeva cesta 1 v Tržiču.
  2. Najemna pogodba se sklepa za obdobje petih (5) let.
  3. Zainteresirane osebe lahko izrazijo interes za najem v roku 20 dni od objave tako, da pošljejo pisno izjavo o interesu po pošti na naslov Občina Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič, ali po elektronski pošti na naslov obcina.trzic@trzic.si. Pisna izjava o interesu naj vsebuje tudi ime in priimek, naslov in kontaktni podatek (elektronska pošta ali telefonska številka) zainteresiraneosebe.
  4. Podrobnejše informacije v zvezi s poslovnim prostorom je mogoče v času uradnih ur dobiti na Uradu za okolje in prostor, soba 110, na telefonski številki 04 5971 528 (Jolanda Stelzer) ali preko elektronske pošte na naslovu jolanda.stelzer@trzic.si.
  5. Če bo za najem poslovnega prostora zainteresiranih več oseb, se bodo z njimi opravila pogajanja o ceni in drugih pogojih pravnega posla. Za najem poslovnega prostora se zaračunava mesečna najemnina in obratovalni stroški.
  6. Župan ali od njega pooblaščena oseba lahko postopek oddaje v najem ustavi do sklenitve pravnega posla.

(vsebina aktualna do: 29. 6. 2022)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...