Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe o oddaji poslovnega prostora v najem

11. marec 2019

Predmet oddaje v najem je poslovni prostor v izmeri 35,35 m² v pritličju stavbe št. 551, na naslovu Trg svobode 18 v Tržiču.

Na podlagi 52. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Ur. l. RS, št. 11/18 in 79/18) Občina Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič, objavlja naslednjo:

Namero o sklenitvi neposredne pogodbe o oddaji poslovnega prostora v najem

  1. Predmet oddaje v najem je poslovni prostor v izmeri 35,35 m² v pritličju stavbe št. 551, na naslovu Trg svobode 18 v Tržiču.
  2. Najemna pogodba se sklepa za obdobje petih (5) let.
  3. Zainteresirane osebe lahko izrazijo interes za najem do vključno 1. 4. 2019 tako, da pošljejo pisno izjavo o interesu po pošti na naslov Občina Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič, ali po elektronski pošti na naslov obcina.trzic@trzic.si. Pisna izjava o interesu naj vsebuje tudi ime in priimek, naslov in kontaktni podatek (elektronska pošta ali telefonska številka) zainteresirane osebe.
  4. Podrobnejše informacije v zvezi s poslovnim prostorom je mogoče v času uradnih ur dobiti na Uradu za okolje in prostor, soba 110, na telefonski številki 04 5971 528 (Jolanda Stelzer) ali preko elektronske pošte na naslovu jolanda.stelzer@trzic.si.
  5. Če bo za najem poslovnega prostora zainteresiranih več oseb, se bodo z njimi opravila pogajanja o ceni in drugih pogojih pravnega posla. Za najem poslovnega prostora se zaračunava mesečna najemnina in obratovalni stroški.
  6. Župan ali od njega pooblaščena oseba lahko postopek oddaje v najem ustavi do sklenitve pravnega posla.
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...