Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe o oddaji poslovnega prostora z baliniščem v najem

1. december 2021

Predmet oddaje v najem je poslovni prostor v pritličju poslovne stavbe v izmeri 62 m2 na naslovu Ročevnica 61, Bistrica pri Tržiču skupaj z baliniščem.

Na podlagi 52. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Ur. l. RS, št. 11/18 in 79/18) Krajevna skupnost Bistrica pri Tržiču, Ročevnica 61 , 4290 Tržič, objavlja naslednjo:

Namero o sklenitvi neposredne pogodbe o oddaji poslovnega prostora z baliniščem v najem

1. Predmet oddaje v najem je poslovni prostor v pritličju poslovne stavbe št. 454 izmeri 62 m2, na naslovu Ročevnica 61, Bistrica pri Tržiču skupaj baliniščem.
2. Najemna pogodba se sklepa za določen čas, 5 let.
3. Zainteresirane osebe lahko izrazijo interes za najem do vključno 21. 12. 2021 tako, da pošljejo pisno izjavo o interesu po pošti na naslov Občina Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič ali po elektronski pošti na naslov obcina.trzic@trzic.si. Pisna izjava o interesu naj vsebuje tudi ime in priimek, naslov in kontaktni podatek (elektronska pošta ali telefonska številka) zainteresirane osebe.
4. Podrobnejše informacije v zvezi s poslovnim prostorom je mogoče dobiti preko elektronske pošte na naslovu ks.bistrica.pri.trzicu@gmail.com
5. Če bo za najem poslovnega prostora z baliniščem zainteresiranih več oseb, se bodo z njimi opravila pogajanja o ceni in drugih pogojih pravnega posla. Za najem poslovnega prostora in balinišča se zaračunava mesečna najemnina in obratovalni stroški.
6. Predsednik Krajevne skupnosti Bistrica pri Tržiču ali od njega pooblaščena oseba lahko postopek oddaje v najem ustavi do sklenitve pravnega posla.


(vsebina aktualna do: 21. 12. 2021)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...