Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Povabilo k oddaji ponudbe za dobavo ohišij za stacionarni merilnik hitrosti

4. oktober 2022

Občina Tržič vas vabi k oddaji ponudbe za dobavo treh (3) ohišij za namestitev stacionarnega merilnika hitrosti Multa Radar SD580 vključno s postavitvijo, usmeritvijo in zagonom.

Ohišje mora biti kompatibilno z merilnikom hitrosti SD 580 in programsko opremo, ki jo uporablja naročnik, omogočati mora hitro namestitev in odstranitev stacionarnega merilnika – prilagojeno ležišče z vgrajenim EEPROM (pri prestavitvi merilnika se nastavitve ohišja samodejno prenesejo na merilnik - šifra lokacije, omejitev hitrosti…). 

Ohišje mora biti izdelano iz negorljivega materiala, odpornega na vremenske vplive, z ustreznim varovanim načinom zaklepanja, ki preprečuje dostop nepooblaščenim osebam, ter z ustrezno ventilacijo, ki onemogoča kondenzacijo in pregrevanje.

V kolikor vas dobava zanima, vas pozivamo, da nam do ponedeljka, 10. 10. 2022 do 9. ure posredujete vašo ponudbo s podpisano prilogo o lastniških deležih na elektronski naslov zeljko.babic@trzic.si, kjer smo vam na voljo tudi za vsa dodatna pojasnila.

Za vašo ponudbo se vam vnaprej zahvaljujemo. 

(vsebina aktualna do: 10. 10. 2022)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...