Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Poziv tržiškim rokodelcem in obrtnikom k sodelovanju na prireditvi Šuštarska nedelja

21. julij 2021

Občina Tržič 5. septembra 2021 organizira tradicionalno Šuštarsko nedeljo. Obiskovalci bodo spoznavali čevljarsko, usnjarsko in drugo obrtno ter rokodelsko dediščino. Poleg bogatega etnološkega kulturnega programa, želimo vključiti tržiške obrtnike in rokodelce.

Dogodki, kot je Šuštarska nedelja, so dobra poslovna priložnost za predstavitev podjetij, obrtnikov, rokodelcev, ponudnikov kulinaričnih dobrot in drugih. Prednost pri predstavitvi bodo imeli tržiški rokodelci in obrtniki.

Zainteresirane prosimo, da se nam s svojimi veščinami, ustvarjalnostjo in produkti pridružijo preko priložene prijavnice.

Pogoji za sodelovanje/prijavo:
– prijavitelj mora biti registriran za izvajanje dejavnosti, s katero se predstavlja in na dogodku izdajati račune za nakup del,
– prijavitelj mora zagotavljati prisotnost na svojem prostoru na prizorišču ves čas trajanja dogodka,
– prijavitelj mora prihajati iz lokalnega okolja (občina Tržič),
– več kot 70 % prodajnega programa mora biti izdelkov lastne proizvodnje ali slovenskega porekla,
– predstavitev in prodaja sta možna izključno na stojnicah, ki jih zagotovi organizator,
– prijavitelj je dolžan izpolnjevati veljavne pogoje povezane z obvladovanjem bolezni koronavirus (na primer enega od pogojev PCT).

Cena:
- 70,00 EUR / stojnico. V ceno so vključeni najema, postavitve in demontaže stojnice, električni priključek, ravnanje z odpadki in čiščenje prireditvenega prostora, organizacija prireditev in DDV.

Vsa morebitna vprašanja posredujte na elektronski naslov informacije@trzic.si, za dodatne informacije pa smo vam na voljo tudi na telefonskih številkah Službe turizem Tržič (04 597 15 24, 04 597 15 36 in 04 59 715 56 ali 051 627 057.

Rok za prijavo je petek, 6. avgust 2021.

Veseli bomo, če boste z nami sooblikovali eno in edi(nstve)no Šuštarsko nedeljo.


(vsebina aktualna do: 6. 8. 2021)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...