Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Poziv za posredovanje predlogov za imenovanje odgovornega urednika glasila Tržičan

27. junij 2023

V skladu z določbami Odloka o glasilu Občine Tržič (Uradni list RS, št. 39/2018), ima glasilo Občine Tržič odgovornega urednika, pomočnika odgovornega urednika in največ 7 članov uredništva, ki skupaj tvorijo uredništvo glasila.

Odgovorni urednik odgovarja za uresničevanje programske zasnove glasila ter zagotavlja uresničevanje pravice vseh občanov, organizacij in društev, da v glasilu ob enakih možnostih objavljajo svoje prispevke, mnenja in stališča. Odgovorni urednik pripravlja in ureja besedila, vodi uredništvo in sklicuje seje uredništva. Odgovorni urednik lahko za čas svoje odsotnosti pooblasti pomočnika odgovornega urednika za opravljanje nalog iz svoje pristojnosti. Odgovorni urednik je upravičen do honorarja za vsako izdano številko glasila. Višino honorarja določi župan s sklepom.

Ob upoštevanju zgoraj navedenega vas vabimo, da posredujete predloge za imenovanje odgovornega urednika glasila Občine Tržič za mandatno dobo štirih let na naslov: Občina Tržič, Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, Trg svobode 18, 4290 Tržič, v zaprti ovojnici, s pripisom »Imenovanje odgovornega urednika glasila Tržičan«, najkasneje do 1.8.2023

Prosimo, da predlogu obvezno priložite pisno soglasje h kandidaturi (izjavo prilagamo) ter obrazložitev predloga.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo!

Drago Zalar l.r., predsednik Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja


(vsebina aktualna do 1.8.2023)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...