Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Preliminarno poizvedovanje o interesu za najem poslovnih prostorov

3. junij 2022

Občina Tržič obvešča, da namerava v letu 2022 oddati v najem dva poslovna prostora, ki se nahajata v pritličju stavbe št. 551 na naslovu Trg svobode 18, 4290 Tržič.

  1. Predmet preliminarnega poizvedovanja o interesu za najem sta:
    A) poslovni prostor št. 26 v izmeri 38,23 m², ki se nahaja v pritličju stavbe št. 551, na naslovu Trg svobode 18 v Tržiču (vhod iz atrija občinske stavbe),
    B) poslovni prostor št. 31 v izmeri 35,35 m2, ki se nahaja v pritličju stavbe št. 551, na naslovu Trg svobode 18 v Tržiču (vhod s Trga svobode).
  2. Zainteresirane osebe lahko izrazijo interes za najem v roku 20 dni od objave tako, da pošljejo pisno izjavo o interesu po pošti na naslov Občina Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič, ali po elektronski pošti na naslov obcina.trzic@trzic.si. Pisna izjava o interesu naj vsebuje tudi podatek, za kateri poslovni prostor je izražen interes (za poslovni prostor A), poslovni prostor B) ali oba poslovna prostora) ime in priimek, naslov in kontaktni podatek (elektronska pošta ali telefonska številka) zainteresirane osebe. Zaželeno je, da izjava o interesu vsebuje tudi opis bodoče dejavnost, ki bi jo zainteresirana oseba opravljala v poslovnem prostoru.
  3. Podrobnejše informacije v zvezi s poslovnima prostoroma je mogoče v času uradnih ur dobiti na Uradu za okolje in prostor, soba 109, na telefonski številki 04 5971 518 (Lea Celar Rihtaršič) ali preko elektronske pošte na naslovu lea.celar.rihtarsic@trzic.si. Po predhodnem dogovoru je možen tudi ogled predmetnih poslovnih prostorov.
  4. Občina Tržič bo postopek oddaje poslovnih prostorov v najem izvedla naknadno v skladu z veljavno zakonodajo.

(vsebina aktualna do: 23. 6. 2022)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...