Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Koledar dogodkov v občini Tržič


 • Izobraževanje, predavanje, Za otroke

  Delavnica: Izdelajmo fresko

  Ljudska univerza Tržič Ljudska univerza Tržič I 04 592 55 50

  5. in 6. junija vabljeni v Ljudsko univerzo Tržič na delavnico z naslovom Izdelajmo fresko. Za delavnico boste odšteli 15 EUR. Prijave na: (04) 592 55 50.

  koncert, Kultura

  Letni koncert učencev Glasbene šole Tržič

  Kulturni center Tržič Glasbena šola Tržič | 04 59 80 700 | gs-trzic@guest.arnes.si | www.glasbena-sola-trzic.si

  Glasbena šola Tržič bo tudi letos pripravila letni koncert ob koncu zelo uspešnega šolskega leta.

  Na koncertu, ki bo v sredo, 5. junija 2019, ob 19. uri v Kulturnem centru Tržič, se bodo predstavile komorne skupin, Šolski zabavni orkester in Harmonikarski orkester. Na letošnji koncert pa so uvrstili tudi tri učence, ki zelo uspešno zaključujejo šolanje na Glasbeni šoli Tržič, dva pa nadaljujeta glasbeno šolanje na srednji stopnji. Predstavili se bodo s svojimi solističnimi točkami.

  Na koncertu bodo na predlog učiteljev podeljene praktične nagrade najboljšim učencem. Obeta se pester, zanimiv in kvaliteten program, zato vljudno vabljeni na koncert poslušati mlade glasbenike na katere so v šoli izredno ponosni.

  Vstop prost.

  Kultura

  8. Območni pregled odrasle likovne ustvarjalnosti

  Galerija Paviljon JSKD Tržič | 04 592 46 30 | oi.trzic@jskd.si |

  Območna izpostava JSKD Tržič in Kulturno društvo tržiških likovnikov vas ob Tednu ljubiteljske kulture in v Vodnikovem letu vljudno vabita na ogled 8. pregledne območne razstave tržiških likovnikov.

  S svojimi deli na razstavi sodelujejo:

  Anka Štrukelj, Anže Bizjak, Dragica Kurillo, Filipina Ležaja, Francka Globočnik, Karla Lupša, Kristina Dolžan Primožič, Kristina Lindav, Lučka Kavčič, Marjan Burja, Marjeta Nemc, Mark Mandy, Matjaž Kokolj, Metka Stritih, Nevenka Prašnikar, Žiga Kleindinst in Eva Fras.

  razstava bo do vključno 8. junija odprta od torka do petka, od 10. do 12. ure in od 16. do 18. ure ter ob sobotah od 10. do 12. ure.

  Izobraževanje, predavanje

  Beremo po izboru knjižničarjev: Maček v žaklju

  Knjižnica dr. Toneta Pretnarja I Balos 4 I 4290 Tržič Knjižnica dr. Toneta Pretnarja I 04 5923 883 I siktrz@trz.sik.si

  Poletje bodo v Knjižnici dr. Toneta Pretnarja Tržič popestrili z »Mačkom v žaklju«.

  Tako so obiskovalcem že pripravili čudovita knjižna presenečenja. Vsak obiskovalec knjižnice lahko vzame v izposojo paket presenečenja – Mačka v žaklju in se pusti presenetiti.

  Poskrbeli so za vse starostne skupine, od malčkov do odraslih, tako moških in žensk, kot punc in fantov. Poletje je čas za počitek in branje. Pridite se razvajat in se pustite presenetiti.

  Maček v žaklju že mijavka in čaka na vas.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...