Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Koledar dogodkov v občini Tržič


 • Zdravje, šport in rekreacija

  Občinsko tekmovanje v lokostrelstvu

  Kamp Podljubelj Športno društvo Podljubelj | Podljubelj 242, 4290 Tržič | sd.podljubelj@gmail.com | 041/608-204

  športno društvo Podljubelj razpisuje in vabi na občinsko tekmovanje v lokostrelstvu. Tekmovanje bo v nedeljo, 15. 9. 2019, od 10. do 12 ure v  kampu Podljubelj.

  Informacije in prijave na telefonski številki: 051 677 304 in elektronski pošti:  sd.podljubelj@gmail.com

   

   

   

  koncert

  Koncert Jureta Slaparja

  Kulturni center Tržič | Cankarjeva cesta 5, Tržič Jure Slapar | 040 647 552 | jure.slapar@gmail.com

  Vljudno vabljeni na koncert Jureta Slaparja s kvartetom v nedeljo, 15. septembra 2019, ob 19. uri v Kulturni center Tržič.

  Jure Slapar je mlad perspektivni glasbenik, ki se odpravlja na študij jazza na univerzo v Berlin. Prejel je že kar nekaj zlatih priznanj ter dosegel prvo mesto na tekmovanju TEMSIG, solistično in z njegovo zasedbo Mood lab kvintet. Redno nastopa na domačih in tujih odrih, udeležuje se festivalov z različnimi zasedbami. Dvakrat je že nastopil kot solits z Big bandom RTV Slovenija.

  Vstopnine ni!

  Kultura, Razstave

  Razstava Slovo od Peka … Peko živi

  Galerija Atrij Tržiški muzej | www.trziski-muzej.si | 04 53 15 500

  Peko je bil ustanovljen leta 1903. Po drugi svetovni vojni je nekaj let delovalo pod imenom Tovarna obutve Triglav Tržič, nato so mu vrnili renomirano ime Peko. V sedemdesetih in osemdesetih letih je proizvodnjo širil v druge kraje in uspešno prodajal na evropskem in ameriškem trgu.

  V najboljših letih so izdelali in prodali toliko čevljev, da bi, če bi jih postavili drugega pred drugega Tržič povezali z Moskvo, zaposloval je več kot 5.000 ljudi.

  Leta 2016 je šel Peko v stečaj. Razstava predstavlja njegovo zlato dobo in prežitke, ki nas nanjo spominjajo.

  Zdravje, šport in rekreacija

  Vpisi v tečaje joge

  Tržič Tadeja Gašperlin | 031 230 808 | tadeja.gasperlin@gmail.com

  S septembrom se lahko zopet vpišete na tečaj joge. Vabljeni na različne vadbe joge v Kovor in Tržič - na začetni tečaj joge vabljeni vsi, ki se z jogo šele srečujete ali si želite obnoviti osnove, na tečaje hatha/vinjasa joge pa vabljeni vsi, ki jogo obiskujete vsaj leto dni.

  Urnik in cenik se nahajata na spletni povezavi https://tadejajoga.wordpress.com/urnik-joga-trzic-kranj/joga-trzic/, za več informacij in prijavo pa pišite na tadeja.gasperlin@gmail.com ali pokličite na telefonsko številko 031 230 808.

  Vsi, ki imate čas dopoldne, vabljeni na jogo za dobro jutro.

  ostalo

  Vpis: Plesni klub Tržič

  prostori Plesnega kluba Tržič Plesni klub Tržič | 040 635 710

  Plesni klub Tržič vpisuje nove člane. Začetek vpisov bo v ponedeljek, 2. septembra 2019. Vsi novi člani bodo septembra včlanjeni brezplačno.

  Vpis in informacije: osebno v paviljonu NOB ali na telefonski številki 040 635 710 in na e-poštni naslov  plesni.klub.trzic@gmail.com

  ostalo

  Vpis novih članov KD FS Karavanke

  dvorana KD FS Karavanke, Balos 4, 4290 Tržič Kulturno društvo Folklorna skupina Karavanke I 051 332 787 (Saša) | sasa.meglic@telemach.net

  Kulturno društvo Folklorna skupina Karavanke vabi nove člane in članice. Dobrodošli ste vsi plesalci, pevci in godci. Za vpis in dodatne informacije pokličite na telefon 051 332 787 (Saša) ali pišite na e-naslov sasa.meglic@telemach.net

  Razstave

  Razstava ob 10. obletnici delovanja Kulturnega društva tržiških likovnikov

  Dom Petra Uzarja I Ročevnica 58 I 4290 Tržič Kulturno društvo tržiških likovnikov | francka.globocnik@gmail.com
  Zabava

  Cirkus Kellner

  Parkirišče BPT Filip Kellner I kellners@seznam.cz I

  Od petka 13. , do nedelje, 15. septembra vabljeni na predstave Cirkusa Kellner, ki bo gostoval na parkirišču BPT.

  Predstave, ki so zabavna kombinacija humorističnih in čarovniških točk, navduši vse generacije obiskovalcev, poteka pa v domačnem, družinskem vzdušju. 

  Družina Kellner se ukvarja s cirkuško dejavnostjo že vsaj 6 generacij in več kot 300 let. Že vrsto let prihajajo v Slovenijo, kjer so doslej odigrali že 45 sezon predstav.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...