Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Mladina

Mladinski center Tržič

V Tržiču že nekaj let v okviru Centra za socialno delo Tržič deluje Mladinski center. Je socialno preventivni program, ki nudi psihosocialno pomoč otrokom, mladostnikom, mladim in njihovim staršem, ki se v svojem življenju soočajo z različnimi težavami in zaradi svoje stiske potrebujejo podporo in pomoč.

Med tednom program omogoča otrokom in mladostnikom kakovostno preživljanje prostega časa. Tako nudijo pomoč pri učenju in različne aktivnosti. Občasno organizirajo razne dodatne delavnice, izlete, pohode in predavanja.

V svoje prostore vabijo vse otroke in mladostnike, stare od 6 do 26 let iz občine Tržič. Na voljo so vam vsak delavnik med 8.00 in 18.00, medtem ko program poteka od 10.00 do 16.00 oz. od 16.00 do 18.00, ko poteka individualno delo in različne skupine v dogovoru s strokovnimi delavci.

Vsi zainteresirani Mladinski center lahko obiščete sami ali skupaj s starši. Seznanili vas bodo z vsemi potrebnimi informacijami. Pogoj za vključitev je sklenjen dogovor s starši (za otroke do 18 let) oz. s posamezniki, ki so starejši od 18 let.

Center za socialno delo Gorenjska, enota Tržič
Usnjarska ulica 3
4290 Tržič
Tel.: (04) 5971 200
Fax: (04) 5971 201
gpcsd.trzic@gov.si 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...